HRP til Verdal

 
HRP til VerdalBildet: F.v. Stein Erik Fiskum, Alf Morten Ørtugen, Arnt Tore Lustad og avdelingsleder Ole Kristian Høiås står for HRPs etablering på Verdal
HR Prosjekt er på plass i nytt kontor i Verdal. Fra dagen én, var kontoret i gang med prosjekter i tre kommuner nord i Trøndelag

Fra før har Region Midt til HRP 25 ansatte i Trondheim, men det har en tid vært sett på muligheten av å etablere et kontor nord i Trøndelag.

- I vår vant vi en rammeavtale for prosjektadministrasjon og byggeledelse for kommunene Snåsa, Verran, Steinkjer og Inderøy. Og dette gjorde det enda mer aktuelt med en etablering i området. Og vi fant at VIP-Sentret på Verdal ga oss både et godt utgangspunkt for å nå kommunene vi har oppdrag for og et interessant kompetansemiljø. Dessuten er vi her sentralt plassert i en del av Trøndelag som vi regner med skal ha god vekst de nærmeste årene, sier avdelingsleder for HRP Verdal, Ole Kristian Høiås i en pressemelding.

I løpet av høsten vil de fire første medarbeiderne være på plass i Verdal, men når en ser på oppdragsmengden så ser ikke Høiås bort fra at det i løpet av kort til vil være det dobbelte.

På åpningsdagen var Verdal kontoret til HRP i gang med prosjekter både i Snåsa, Steinkjer og Inderøy kommuner. Tre vann og avløpsprosjekt i Steinkjer, oppdrag med prosjektering og arkitekt oppdrag for Snåsa kommune, prosjektering i renseanlegg i Steinkjer, prosjektering av veier og utførelse av vann og 2 avløpsprosjekter for Inderøy. HRP Verdal skal også ha prosjektledelsen for Mære skole og barnehage, og en barnehage på Lø i Steinkjer, der Steinkjerbygg AS er byggherre.

HR Prosjekt har siden etableringen på Hønefoss i 2005 vokst fra 3 til ca. 270 ansatte. Bedriften tar oppdrag i alle fag. Bygg, infrastruktur (vei, bane og kommunalteknikk), arkitektur, rådgiving, eiendomsutvikling og utredning/analyse.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår