HRP til Verdal

 
HRP til VerdalBildet: F.v. Stein Erik Fiskum, Alf Morten Ørtugen, Arnt Tore Lustad og avdelingsleder Ole Kristian Høiås står for HRPs etablering på Verdal
HR Prosjekt er på plass i nytt kontor i Verdal. Fra dagen én, var kontoret i gang med prosjekter i tre kommuner nord i Trøndelag

Fra før har Region Midt til HRP 25 ansatte i Trondheim, men det har en tid vært sett på muligheten av å etablere et kontor nord i Trøndelag.

- I vår vant vi en rammeavtale for prosjektadministrasjon og byggeledelse for kommunene Snåsa, Verran, Steinkjer og Inderøy. Og dette gjorde det enda mer aktuelt med en etablering i området. Og vi fant at VIP-Sentret på Verdal ga oss både et godt utgangspunkt for å nå kommunene vi har oppdrag for og et interessant kompetansemiljø. Dessuten er vi her sentralt plassert i en del av Trøndelag som vi regner med skal ha god vekst de nærmeste årene, sier avdelingsleder for HRP Verdal, Ole Kristian Høiås i en pressemelding.

I løpet av høsten vil de fire første medarbeiderne være på plass i Verdal, men når en ser på oppdragsmengden så ser ikke Høiås bort fra at det i løpet av kort til vil være det dobbelte.

På åpningsdagen var Verdal kontoret til HRP i gang med prosjekter både i Snåsa, Steinkjer og Inderøy kommuner. Tre vann og avløpsprosjekt i Steinkjer, oppdrag med prosjektering og arkitekt oppdrag for Snåsa kommune, prosjektering i renseanlegg i Steinkjer, prosjektering av veier og utførelse av vann og 2 avløpsprosjekter for Inderøy. HRP Verdal skal også ha prosjektledelsen for Mære skole og barnehage, og en barnehage på Lø i Steinkjer, der Steinkjerbygg AS er byggherre.

HR Prosjekt har siden etableringen på Hønefoss i 2005 vokst fra 3 til ca. 270 ansatte. Bedriften tar oppdrag i alle fag. Bygg, infrastruktur (vei, bane og kommunalteknikk), arkitektur, rådgiving, eiendomsutvikling og utredning/analyse.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår