Hvem er Årets grønne driftsteam 2021?

 
Hvem er Årets grønne driftsteam 2021?Bildet: I 2020 imponerte KLP Eiendomsdrift Trondheim juryen med å gjøre en ekstra innsats og påvirke nærmiljøet positivt. Foto: Inbovi AS.
Vet du om et driftsteam som er skikkelig gode på miljøriktig drift av bygg? Er du kanskje del av et drivende godt team selv?

 Da bør du sende en nominasjon til den gjeve prisen "Årets grønne driftsteam 2021".

- Bygg- og eiendomssektoren er full av dyktige driftere, som hver dag jobber for å drifte byggene best mulig for både miljø, brukere og lommeboka. Drifternes daglige innsats har stor betydning for alle disse målene og vi pleier derfor å kalle drifterne for vår sektors superhelter, sier daglig leder i Grønn Byggallianse Katharina Th. Bramslev.

Hvert år gir Grønn Byggallianse prisen Årets grønne driftsteam til et team som utmerker seg gjennom sitt arbeid med å redusere miljøbelastningen til bygg. I 2021 deles prisen ut for niende gang.

Prisen henger høyt. Fjorårets vinner KLP Eiendomsdrift Trondheim imponerte juryen med å strekke seg ekstra langt i driften av bygget og ved å påvirke nærmiljøet positivt.

- Det er en veldig flott utmerkelse å få, og vi vet at konkurransen var sterk. Det er viktig for oss å få vist frem at KLP Eiendomsdrift Trondheim har fokus på bærekraftig drift og vedlikehold, sa teknisk sjef Jorunn Iren Husby, da teamet mottok prisen på den digitale grønne driftskonferansen til Grønn Byggallianse.

Vinneren blir kåret på årets grønne driftskonferanse høsten 2021.

Klikk her for å lese mer og nominere et team.

(Kilde: Grønn Byggallianse)

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår