Hvem er størst på VA-rådgivning?

 
Hvem er størst på VA-rådgivning?Illustrasjonsbilde. Foto: Inger Anita Merkesdal
Byggfakta arbeider nå med en ny rapport som rangerer de største bransjeaktører, basert på prosjektverdi. Deriblant rådgivende ingeniører, VA.

Av Pål Engeseth

Disse oversiktene vil i sin helhet være rangert etter verdien på igangsatte prosjekt i 2019 og 2020. Rangeringen tar utgangspunkt i kontorene hvor prosjektene er registrert. Om en bedrift har flere kontorer, og har fordelt prosjektene sine, vil disse verdiene ikke bli summert. 

Rapporten vil bli tilgjengelig i månedsskifte mai/juni og vil bli lagt tilgjengelig på våre nettsider. 

Som en forsmak presenterer vi her en oversikt over de største rådgivende VA-ingeniørene.

En foreløpig oversikt viser at det er Multiconsult Norge AS, Oslo som er største rådgivende ingeniør innen vann og avløp, målt etter verdi på prosjekter. Kontoret har registrert totalt 29 igangsatte prosjekter i perioden, til en samlet verdi på 20,2 milliarder kroner. På andre og tredjeplass finner vi Norconsult AS, Sandvika og Erichsen & Horgen AS. 

Ser vi på antall prosjekter, finner vi at Norconsult AS, Sandvika er rådgiverkontoret på ingeniør VA med flest registrerte prosjekter igangsatt i 2019 og 2020. Hele 68 prosjekter er registrert på dette kontoret til en samlet verdi på 16,6 milliarder kroner. På en andreplass finner vi Rambøll Norge AS, Oslo og på tredje plass Rambøll Norge AS, Trondheim.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår