Hvem er størst på VVS-rådgivning?

 
Hvem er størst på VVS-rådgivning?Illustrasjonsbilde: Getty Images
Byggfakta arbeider nå med en ny rapport som rangerer de største bransjeaktører, basert på prosjektverdi. Deriblant rådgivende ingeniører, VVS.

Av Pål Engeseth

Disse oversiktene vil i sin helhet være rangert etter verdien på igangsatte prosjekt i 2019 og 2020. Rangeringen tar utgangspunkt i kontorene hvor prosjektene er registrert. Om en bedrift har flere kontorer, og har fordelt prosjektene sine, vil disse verdiene ikke bli summert. 

Rapporten vil bli tilgjengelig i månedsskifte mai/juni og vil bli lagt tilgjengelig på våre nettsider.

Som en forsmak presenterer vi her en oversikt over de største rådgivende VVS-ingeniørene, basert på prosjektverdi. En foreløpig oversikt viser at COWI AS, Oslo topper denne listen. COWI har registrert totalt 22 igangsatte prosjekter i nevnte periode, til en samlet verdi på 21,1 milliarder kroner. På andre og tredjeplass finner vi Multiconsult Norge AS, Oslo og Asplan Viak AS, Oslo.

Ser vi på antall prosjekter, finner vi at Rambøll Norge AS i Oslo har flest registrerte igangsatte prosjekter i 2019 og 2020. Hele 53 VVS-prosjekter er registrert på dette kontoret, til en samlet verdi på 3,3 milliarder kroner. På en andreplass finner vi Norconsult AS, Oslo og på tredjeplass Multiconsult Norge AS, Oslo.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår