Hvem fortjener tittelen Årets grønne driftsteam 2023?

 
Hvem fortjener tittelen Årets grønne driftsteam 2023?Bildet: Fjorårets prisutdeling på Årets grønne driftskonferanse. Prisen for Årets grønne driftsteam 2022 gikk til Team Pirsenteret fra E.C. Dahls Eiendom og ble delt ut av olje- og energiminister Terje Aasland (Ap).
Hvert år gir Grønn Byggallianse prisen Årets grønne driftsteam til et team som utmerker seg gjennom sitt arbeid med å redusere miljøbelastningen i bygg. I 2023 deles prisen ut for ellevte gang.

I 2023 deles prisen ut for ellevte gang. Prisen deles ut av olje- og energiminister Terje Aasland (Ap).

— Drifternes daglige innsats har stor betydning for at vi skal nå mål om redusert energibruk og kutte i klimagassutslipp, og derfor pleier vi å kalle drifterne for vår sektors superhelter, sier daglig leder i Grønn Byggallianse, Katharina Bramslev.

Fjorårets vinner Team Pirsenteret fra E.C. Dahls Eiendom imponerte juryen med sin gjennomførte miljøledelse, med imponerende resultater for redusert energibruk.

Prisen ble delt ut av olje- og energiminister Terje Aasland (Ap) under Årets grønne driftskonferanse 2022.

– For å nå målene om redusert energibruk i bygg i Norge trenger vi blant annet kompetansen, erfaringen og den viljen som drifterne og de moderne vaktmesterne har. Det er de som sørger for lite utslipp, høy komfort og lave kostnader. Og som virkelig går inn for det, sa Aasland da han skulle dele ut prisen.

Olje- og energiministeren vil på ny dele ut prisen på Årets grønne driftskonferanse som i år finner sted 14. november i Oslo.

Slik nominerer du:

For å nominere et driftsteam til konkurransen fyller du ut et skjema på Grønn Byggallianse sine nettsider.

Hvem kan bli nominert?

For å kvalifisere til denne prisen, må teamet være ansvarlig for drift i en av medlemsbedriftene i Grønn Byggallianse.

Dersom et tidligere vinnerteam er med for andre gang, må minst 2/3 av personellet være nye siden siste deltagelse.

Se tidligere vinnere her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår