Hvem fortjener Varmepumpeprisen?

 
Hvem fortjener Varmepumpeprisen?– Finn fram et prosjekt, en løsning eller en kommune du mener fortjener pris i år, oppfordrer Rolf Iver Mytting Hagemoen i NOVAP. Her til venstre sammen med Rælingen kommune som ble kåret til Årets Varmepumpekommune i 2019. Foto: Geir Anders Rybakken Ørslien / NOVAP
– Vi ønsker tips til personer, firmaer, prosjekter eller kommuner som fortjener årets varmepumpepriser, sier Rolf Iver Mytting Hagemoen i Norsk Varmepumpeforening.

Varmepumpekonferansen arrangeres 10. til 11. mars. Der får du et spennende fagprogram på dag 1. Dag 2 tar for seg dagsaktuelle temaer og politiske føringer som vil påvirke varmepumpemarkedet de kommende årene.

– Programmet er variert og nyttig, og som alltid skal vi dele ut priser. I år blir det tre: Årets Varmepumpekommune og Varmepumpepriser for bygg og større anlegg, sier Hagemoen i en pressemelding.

Viktig å skryte

Han mener det ikke burde være vanskelig å finne prosjekter som fortjener varmepumpeprisen.
– Bransjen har det fortsatt travelt, men vi må ikke glemme å se fremover. Vi tror det er viktig å skryte av vellykkede konsepter og prosjekter, for å inspirere til flere gode anlegg. Det er lov å nominere seg selv, understreker Hagemoen.

Årets Varmepumpekommune 2020
Kriterier som vil bli vektlagt:

1. Kommuner som aktivt har bidratt til å øke bruken av varmepumper i egen bygningsmasse.

2. Tiltak rettet mot kommunens innbyggere for å øke bruken varmepumper i boliger og private næringsbygg.

3. Kommuner som har bidratt til å gjennomføre innovative og nyskapende prosjekter.

Varmepumpeprisen 2020
Prisen er i to kategorier for å ta med hele bredden til hva varmepumper kan brukes til. Kategoriene er bygg og større varmepumpeanlegg.
Kriterier som vil bli vektlagt:

1. Ny teknologi og nye løsninger som utvider anvendelsesområdet for varmepumper eller bidrar til å gjøre varmepumper mer konkurransedyktige.

2. Personer, bedrifter eller prosjekter som har bidratt til å øke kompetansen i varmepumpebransjen eller kjennskapen til varmepumper generelt.

3. Aktører som har demonstrert at varmepumper er en pålitelig teknologi gjennom god prosjektering, drift og valg av løsninger.

Send inn forslag innen 24. februar

Har du forslag til kandidater, er det ingen grunn til å nøle: Fristen er 24. februar 2020. Send ditt forslag på e-post til novap@novap.no.

Mer info om Varmepumpeprisene finner du her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår