I gang med VB Trainee-modul

 
I gang med VB Trainee-modulBildet: VB Trainee kull XI, 2022-23
Tolv sterkt motiverte og klare VB-ansatte fra hele landet har viste stort engasjement gjennom de to første av totalt fem VB Trainee- moduler. Modulene avsluttes i juni neste år.

VB Trainee er VB sitt personlige talentutviklingsprogram. Programmet tar for seg en hel rekke med tema.

- Vi går inn på ledelse og selvledelse, kommunikasjon, samarbeid, salg og markedsføring. En rød tråd gjennom alle samlinger er kunden, arbeidsprosesser, kvalitet, helse miljø og sikkerhet. Uten gode vekslinger og arbeidsprosesser lykkes vi ikke, sier Christine Sanner, prosjektansvarlig i VB, i en pressemelding.

Andre sentrale tema er økonomi, prosjektstyring, logistikk, kultur, holdninger og sist, men ikke minst VB.

VB Trainee gir den utvalgte medarbeider som deltar på programmet mulighet til å etablere en solid ledelsesplattform. Programmet bidrar til økt selvinnsikt, kunnskap om VB sine arbeidsprosesser og fremhever den enkeltes praktiske lederferdigheter.

VB har gjennom sitt eget kompetansesenter, VB Kompetansesenter, utviklet en lang rekke kompetanseprogrammer. Ifølge Sanner er kompetanseplanen for 2023 full av muligheter for medlemsbedriftene i VB til å oppdatere egen kompetanse – både med og uten rørtangen!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår