Imponerende allsidig

 
Imponerende allsidigDet kompakte og slanke dusjtoalettet Geberit AquaClean Tuma passer også inn på små bad og gjestetoaletter.
Det nye dusjtoalettet Geberit AquaClean Tuma.

En kompakt universalløsning: Det nyeste dusjtoalettet fra Geberit – AquaClean Tuma – imponerer med sitt gjennomarbeidede produktkonsept og sin enkle, elegante design. Det fås både som komplett toalettløsning med kantløst porselensklosett, og som seteløsning som kan monteres på et eksisterende klosett. Dusjtoalettet blir tilgjengelig hos forhandlere i april 2017.

Geberit AquaClean Tuma dusjtoalett, som ble vist for første gang på messen ISH 2017 i Frankfurt i mars, er en kompakt, frisk og komfortabel universalløsning til ethvert hjem. – Med Geberit AquaClean Tuma utvider vi det innovative sortimentet vårt av dusjtoaletter og når ut til en bredere kundebase. Det smarte produktkonseptet forvandler baderommet til en oase av velvære på et øyeblikk og gjør rengjøring med vann til en rimelig løsning for alle hjem, sier Martin Baumüller, leder for konserndivisjonen Marketing & Brands, om det nye dusjtoalettet fra Geberit.

Allsidige kombinasjoner
AquaClean Tuma er designet av den berømte londonbaserte industridesigneren Christoph Behling. Det glir harmonisk inn i ethvert baderomsmiljø og gjør badet mer estetisk. Takket være den enkle, elegante og svært slanke utformingen passer det nye dusjtoalettet også inn på små bad og gjestetoaletter. AquaClean Tuma er derfor en perfekt løsning for alle som ønsker seg fordelene ved rengjøring med vann, uten å måtte gå i gang med omfattende ombygging.

De kompakte dimensjonene og den enkle installeringen muliggjør fleksible, individuelle løsninger. Geberits nyeste dusjtoalett imponerer også med allsidige kombinasjonsalternativer. Designdekselet fås i forskjellige farger og materialer. Det kan kombineres med blant annet betjeningsplater fra Geberit og dermed koordineres med baderomsutstyr og armatur.

Funksjoner for bedre komfort
Med lanseringen av AquaClean Tuma kan kundene glede seg over et komfortabelt dusjtoalett med en rekke kjente og populære funksjoner fra andre Geberit-dusjtoaletter – alt sammen til en svært rimelig penge. Som komplett løsning fås AquaClean Tuma med WhirlSpray dusjteknologi, luktavsug, toalettskål uten skyllekant, gjennomstrømningsvarmer som er spesielt utviklet for hardt vann og gir kontinuerlig forsyning av varmtvann, oppvarmet sete med ergonomisk design, varmlufttørrer og selvforklarende fjernkontroll. I tillegg til fjernkontrollen tilbyr vi en app med en rekke ekstrafunksjoner, slik at brukerne kan betjene AquaClean Tuma via mobiltelefonen.

Enkel installering
Som vanlig med Geberit-klosetter kan AquaClean Tuma installeres raskt og enkelt av én rørlegger, selv om den samlede vekten er over 25 kg. Dette er mulig takket være den smarte designen på emballasjen, som har et integrert monteringshjelpemiddel. Alle de tekniske komponentene er integrert i funksjonsenheten på toalettskålen, og er lett tilgjengelige for rørlegger og servicetekniker. Dusjtoalettet er selvfølgelig kompatibelt med alle innbyggingssisterner fra Geberit, Monolith toalettmoduler og AquaClean designpanel.

Rent og friskt som en fjellbekk I likhet med dusjtoalettene Sela og Mera har også Tuma hentet sitt navn fra en ren og frisk elv som renner gjennom de sveitsiske alpene. Elven Tuma i kantonen Graubünden regnes som Rhinens kilde. Den begynner øst for Rossbodenstock og renner inn i elven Vorderrhein noen kilometer etter Tuma- innsjøen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår