Prosjektleder- Forbrenningsanlegg

 
Prosjektleder- Forbrenningsanlegg
Nå søker vi en spesialistkunnskap senior med erfaring fra energianlegg for produksjon av fjernvarme/ - kjøling eller damp, herunder avfallsforbrenningsanlegg, til vår divisjon for industri og prosess– Er du klar for nye utfordringer? Så les mer her.

Søknadsfrist: 05 May 2021 - Norway - Sted: Oslo - Water

COWI har et av Skandinavias største fagmiljøer innen termisk energiproduksjon og distribusjon og innen avfallshåndtering er vi et av de ledende rådgivningsmiljøene i verden. I Norge arbeider vi for flere av de store aktørene innenfor avfallsforbrenning med nybygging og oppgradering av forbrenningsanlegg. Vi har også flere oppdrag knyttet til karbonfangst- og lagring – CCS – et område hvor vi satser mot å være en av de ledende selskapene i rådgivningsbransjen i Norge.
 
OPPDRAGSLEDELSE OG VARIERT ARBEID
Som teknisk spesialist spiller du en viktig rolle med å definere og utarbeide tekniske løsninger.
Du kommer til å jobbe i Oslo, eller Fredrikstad på divisjon Industri og prosess. For den rette kandidaten kan vi være åpne for plassering på andre kontorsteder COWI har i Norge. 

Avdeling Industri og Prosess har de siste årene satset på å bygge opp aktivitetene i marked `termisk energi`. Vi ønsker å bygge ut vår kompetanse og satse i dette markedet. I denne prosessen kommer du til å spille en viktig rolle.


Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse, kompleksitet og faglig innhold får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.


DU ER INITIATIVRIK OG GOD TIL Å SKAPE RELASJONER 
Vi leter etter deg som liker, og jobber for å få fornøyde kunder. Samtidig som du er god til å skape gode kunderelasjoner er du også god til å ta initiativ og fullføre dine oppdrag.
 Vi søker deg som har en kombinasjon av følgende kompetanse:

  • Spesialistkunnskap fra energianlegg for produksjon av fjernvarme/ - kjøling eller damp, herunder avfallsforbrenningsanlegg.
  • Spesialistkunnskap fra energisystemer /løsninger
  • Godt nettverk innenfor energiproduksjon i Norge (og eller utland)
  • Erfaring fra prosjektgjennomføring/teknologi i andre industrielle sektorer som bl.a. on-shore olje og gass, farmasøytisk industri, matindustri, bioenergi, etc. i tillegg til overnevnte er en fordel.

 
COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

 
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.
 
Arbeidssted: Oslo/Fredrikstad
Kontaktperson: Johnny Edvardsen, Vice President, tlf: 905 43 443

Dersom du tenker stillingen kan være av interesse, ring Kathrine Tronvold + 47 908 36 349 for en uformell prat.

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår