Ingeniør, produktansvarlig / Teknisk selger

 
Ingeniør, produktansvarlig / Teknisk selger
Vi er for tiden på utkikk etter ingeniører med driv, lidenskap og et ønske om en utfordrende hverdag. Har du erfaring innen maskin eller termodynamikk? Søk nå!

Vi kan tilby en hverdag der produktansvar, prosjektering og rådgivende salg står i fokus. Dette innebærer noe reise og møtevirksomhet. Vi tilbyr svært varierte oppgaver der medarbeideren selv i stor grad påvirker sin egen arbeidsdag.

Personlig utvikling
Vi kan tilby en variert hverdag med mange utfordringer som vil gi deg en høy grad av mestringsfølelse og lærerike erfaringer. Hos oss får du jobbe individuelt, og det er kun viljen som setter stopper for hva du kan få til! Den som tar ansvar den får ansvar!

Spennende hverdag!
Hos oss vil du ha en svært spennende og variert hverdag med stor grad av kundekontakt. Vi har stor pågang av forespørsler med tekniske utfordringer innen varme og kjølesystemer. Du vil derfor få de beste vilkår for faglig utvikling og kompetansebygging ved å jobbe hos oss. Vi holder til i trivelige kontorlokaler på Rud (ca. 5 min fra Sandvika) i Bærum

Hva vi ønsker
Vi ønsker personer med ingeniør- eller teknisk fagskoleutdanning. Vi ønsker også at du har erfaring fra rådgivende salg innen vårt fagfelt. Er du tidligere rørlegger/kuldemontør med videreutdanning, er du midt i blinken for oss!

Vi stiller krav til generell god datakompetanse som bruk av Office, CAD og andre relevante data verktøy. Du må være selvgående og motivert da egen-læring er en del av hverdagen. En hverdag hvor du selv kan styre prosjektene. God språkforståelse både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk er viktige egenskaper. Og, selvfølgelig at du har tro på vårt konsept og ønske om å oppfylle vår visjon!

Stillinger
Alle stillingene er 100%, dette tilsvarer vanlige arbeidsdager mandag – fredag. Helgene er fri, vi har ikke turnusstillinger. Vi har konkurransedyktige lønns- og pensjonsbetingelser, og andre goder følger med.

Søk via E-post
Er du interessert? Send en e-post til karriere@ek-teknikk.no med ditt navn, introduksjon og CV!

www.ek-teknikk.no/karriere/

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår