#Ingenørd - Prosjekt- og Markedssjef VA

 
#Ingenørd - Prosjekt- og Markedssjef VA
Vil du bli en del av ett av Norges største fagmiljø innen Vann og Miljø? Vi søker å styrke vårt fagmiljø ytterligere med fremoverlente rådgivere, fageksperter og prosjektledere på tvers av våre lokasjoner. Er du klar for nye utfordringer?

Søknadsfrist: 28 February 2021 - Norway - Sted: Oslo/Fredrikstad - Water

BLI EN DEL AV AVDELING VANN I COWI – Fredrikstad eller Oslo
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. Vi har et av Norges sterkeste fagmiljøer innenfor VA-teknikken. Vår divisjon for Vann og Miljø har de siste årene hatt stor vekst og omfatter i dag nærmere 230 rådgivere innen vannrelatert virksomhet. Avdeling Vann består av rundt 180 medarbeidere fordelt på 11 kontorer i Norge. I COWI har vi et trygt og godt arbeidsmiljø, med gode muligheter både sosialt og faglig.
 

Vi er involvert i prosjekteringen av noen av landets største og mest spennende utviklingsprosjekter. Blant annet jobber vi med store prestisjeprosjekter som det nye Regjeringskvartalet, Fornebubanen, Ny vannforsyning til Oslo, Ny hovedvannledning for IVAR IKS, Overføringsanlegg for MOVAR IKS samt en rekke andre utfordrende vannforsynings- og saneringstiltak i Norge for et stort spekter av gode kunder. 
 

FÅ EN SENTRAL ROLLE I VÅRT VA-MILJØ
I denne stillingen blir du en del av ledelsen i avdeling Vann og får ansvaret for noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen vannforsyning, avløpshåndtering, overvann og kommunalteknikk.
 

Vi søker en Prosjekt- og Markedssjef med ansvar for en portefølje med prosjekter, oppdragsledere og tilhørende tilbuds- og markedsarbeid. Som Prosjekt- og Markedssjef får du ansvaret for en portefølje av prosjekter. Du følger opp egne prosjektledere og øvrige prosjektmedarbeidere i ditt team som driver prosjektene framover. Du vil selv være oppdragsleder for noen prosjekter.
Dersom du trigges av å bygge gode relasjoner til kundene, er dette en jobb som vil interessere deg. 
 

Dine arbeidsoppgaver vil bestå i å sette deg inn i kundenes forventninger og behov og hjelpe teamet ditt til å levere de gode prosjektene. Du vil ha overordnet ansvar for sikker og effektiv kontroll og gjennomføring av prosjektene i din portefølje, inkludert økonomi og håndtering av risiko. 
 

Vårt fokus ligger på å ha et godt arbeidsmiljø kombinert med et høyt faglig nivå. For oss er det viktig at medarbeiderne selv skal kunne være med på å påvirke sin egen arbeidshverdag og utvikling. Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold, vil du hos oss finne gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med dyktige kollegaer. 
 

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår felles suksess. Vi arbeider på tvers av geografiske grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.
 

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være god til å skape relasjoner, ha god handlekraft og ha forretningsteft. Videre er du ansvarlig, åpen og inkluderende. Du jobber selvstendig og holder fremdrift i eget arbeid, samtidig som at du samarbeider godt, og gjerne deler av din kunnskap.
 

Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner og ferdigheter:

 • Utdanning fra høgskole/universitet med faglig bakgrunn innen VA 
 • Minimum 8-10 år med arbeidserfaring innen VA-faget
 • Solid markedsfokus og forretningsforståelse
 • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Har du kompetanse med følgende vil det telle positivt:

 • NoDIG
 • Store overføringsanlegg
 • "Hands on" erfaring med VA-anlegg
 •   Utarbeidelse av konkurransegrunnlag for VA-anlegg    

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt en personlig oppfølgingsplan, årlige medarbeidersamtaler og muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss - vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Vi har faglige nettverk, bedriftsidrettslag og et «Ung i COWI»-nettverk.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

HAR DU SPØRSMÅL?    
Da kan du ringe Sverre Olav Gjerløw (Vice President, Vann, Fredrikstad) på tlf. +47 977 43 888 for en hyggelig og uforpliktende VA-prat!
 

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor. Vi ser frem til å motta din utfyllende CV så snart som mulig da rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.

Søk her! 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår