Inger Nerdrum tilbake i Heidenreich

 
Inger Nerdrum tilbake i HeidenreichBildet: Inger Nerdrum. (Foto: Bjørn Laberg)
VVS-og VA-grossisten Heidenreich ansetter nå Inger Nerdrum i nyopprettet stilling som markeds- og salgsdirektør.

Inger Nerdrum kommer nå fra stillingen som administrerende direktør for Comfort- kjeden. Hun var i perioden 2006- 2013 ansatt som hhv. innkjøpssjef og markedssjef i Heidenreich. 

- Opprettelsen av denne stillingen vil bidra til å støtte og styrke oppunder det gode arbeidet som allerede utføres i Heidenreich i dag, Vi er svært fornøyd med å få Inger tilbake som en dyktig kollega og ressurs i Heidenreich. Med henne får vi en person med bred og lang erfaring fra salg og marked, samt at hun innehar god fagkunnskap og meget god kunnskap om bransjen, heter det i en pressemelding fra Heidenreich. 
 

Om Heidenreich:

• Heidenreich ble grunnlagt i 1904, som et rørhandels- og installasjonsfirma i Christiania, under navnet Heidenreich & Co. Ltd. Firmaets grunnlegger var Sverre Lie Heidenreich. I 1927 ble rørleggerbedriften utskilt som eget firma, under navnet Oslo Rørleggerbedrift A/S, senere Oras AS.
Rørhandelen/grossisten, fortsatte under navnet A/S Heidenreich.

• Selskapets første "ekspansjon" var etableringen av Trondheim Rør i 1964. Etter få år fulgte avdelingen i Skien og deretter ble det avdelinger over hele landet. Etter en omstrukturering i 1988 fremsto AS Heidenreich og Trondheim Rør AS, og fra år 2000 Alfred K. Grevstad AS, som søsterselskap eid av Heidenreich Holding AS.  Grossistdelen av firmaet Albert E. Olsen ble innlemmet i selskapet i 2003, og Heidenreich ble med dette det man kan kalle landsdekkende.

• Dagens VVS- og VA-grossist, Heidenreich AS, består i dag av 32 avdelinger, fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Nytt sentrallager ble bygget på Skedsmo i 2002. Dette lageret ble en så stor suksess distribusjonsmessig, at man måtte bygge det ut med ytterligere 5000 m2. I disse dager er Heidenreich igjen i gang med å bygge ut dette lageret.

• Heidenreich har i dag en internasjonal partner i konsernet Cordes & Graefe KG (GC-gruppen). En av Europas største VVS-grossister med virksomhet i 17 land. I dag eies samtlige aksjer i Heidenreich AS av CGH Holding AS, som igjen eies 95 % av Cordes & Graefe og 5 % av Heidenreich Holding AS.  

• GC-gruppen, som er et familieeid selskap, ønsker å bygge videre på det gode fundamentet som er skapt i Heidenreich gjennom mange år. Med en stor internasjonal partner er det ventet at Heidenreich både står tryggere og er bedre rustet for å vokse i de kommende årene. Med det skal Heidenreich sikre å være en verdifull støttespiller for kundene og dyktig samarbeidspartner for leverandørene. 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår