Inngått rammeavtale - sammensatte håndtverkstjenester

 
Inngått rammeavtale - sammensatte håndtverkstjenesterFra v. Kjetil Skjønhaug eiendomssjef i Kultur- og idrettsbygg , Bente Bømark Hanssen eiendomsdirektør i Kultur- og idrettsbygg, Tore Børresen fra Corigo, Glenn A. Messel fra Håndverkskompaniet AS, Tom Hjorth fra Olaf E. Eriksen, Kurt F. Pedersen fra Oslo Prosjektbygg, Eli Grimsby, direktør i Kultur- og idrettsbygg. (Foto: Kultur- og idrettsbygg)
Kultur- og idrettsbygg Oslo KF har etter en åpen anbudskonkurranse inngått parallelle rammeavtaler på sammensatte håndtverkstjenester med fire norske firmaer. Avtalene har en estimert årlig verdi på 40 – 60 millioner.

- Rammeavtalene blir spesielt viktig for å gjennomføre gode vedlikeholds- og rehabiliteringsprosjekter i vår eksisterende eiendomsmasse, sier Eli Grimsby, direktør i Kultur- og idrettsbygg i en pressemelding.

Satsing på rehabilitering og vedlikehold

Oslo kommune har varslet en økt satsing på rehabilitering og vedlikehold av kommunens idrettsanlegg, hvorav mange er nedslitt og mangler grunnleggende funksjoner. Avtalene gir KID bedre fleksibilitet til å håndtere den økte satsingen – og vil bidra til allsidighet og kvalitet i leveransene. 

Oslomodellen

Avtalen omfattes av Oslomodellen hvor hovedformålet er å fremme et seriøst og anstendig arbeidsliv. Modellen består av et sett vedtatte standardkontrakter som bl.a. setter krav til bruk av faglærte håndverkere, ansettelsesforhold, bruk av lærlinger m.m.

- Vi legger stor vekt på å ha kompetente og gode fagfolk med oss i disse arbeidene, det fremmer seriøsitet i arbeidslivet og sikrer oss bedre kvalitet på arbeidet, sier Eli Grimsby som legger til at hun og foretaket ser frem til samarbeidet med de 4 firmaene.

Oslo kommune har som mål å øke andelen håndverkere med fagbrev. Det vil bli stilt krav om at minimum 50 % av arbeidede timer innenfor bygg- og anleggsfagene skal utføres av fagarbeidere eller personer med dokumentert fagopplæring i henhold til nasjonal fagopplæringslovgivning. Det er kun anledning til 1 ledd med underleverandør, jfr standardkontrakten.

Rammeavtalene gjelder i 2 år fra kontraktsignering, og inneholder opsjon for oppdragsgiver til å forlenge kontrakten for inntil ytterligere 1+1 år. For opsjonsperioden kan prisene KPI justeres i henhold til SSB indeks.

De fire firmaene er: Olaf E. Eriksen AS Entreprenørforretning, Corigo AS, Håndverkskompaniet AS og Oslo prosjektbygg. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår