Inngikk ny rammeavtale med undervisningsbygg

 
Inngikk ny rammeavtale med undervisningsbyggGK Byggautomasjon skal de neste årene sørge for at skolene i Oslo har velfungerende SD-anlegg.
GK Inneklima har inngått en ny rammeavtale med Undervisningsbygg i Oslo for service, vedlikehold og oppgraderinger av SD-anlegg.

GK Byggautomasjon skal blant annet ta seg av kontroll, service og vedlikehold av eksisterende SD-anlegg i skolebygg i Oslo. Avtalen innebærer også nødvendige oppgraderinger, rehabilitering av anlegg og akutte utbedringsarbeider.

Arbeidene kan i flere tilfeller bli krevende og utfordrende med tanke på at så nært som alle oppdragene skal utføres mens skolen er i drift.

Rammeavtalen vi ha en varighet på to år fra kontraktsinngåelse, med opsjon for Undervisningsbygg på forlengelse i ett + ett år med de opprinnelige avtalevilkårene.

GK Byggautomasjons avdeling i Oslo vil betjene alle oppdrag fra Undervisningsbygg i denne avtalen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår