Inngikk ny rammeavtale med undervisningsbygg

 
Inngikk ny rammeavtale med undervisningsbyggGK Byggautomasjon skal de neste årene sørge for at skolene i Oslo har velfungerende SD-anlegg.
GK Inneklima har inngått en ny rammeavtale med Undervisningsbygg i Oslo for service, vedlikehold og oppgraderinger av SD-anlegg.

GK Byggautomasjon skal blant annet ta seg av kontroll, service og vedlikehold av eksisterende SD-anlegg i skolebygg i Oslo. Avtalen innebærer også nødvendige oppgraderinger, rehabilitering av anlegg og akutte utbedringsarbeider.

Arbeidene kan i flere tilfeller bli krevende og utfordrende med tanke på at så nært som alle oppdragene skal utføres mens skolen er i drift.

Rammeavtalen vi ha en varighet på to år fra kontraktsinngåelse, med opsjon for Undervisningsbygg på forlengelse i ett + ett år med de opprinnelige avtalevilkårene.

GK Byggautomasjons avdeling i Oslo vil betjene alle oppdrag fra Undervisningsbygg i denne avtalen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår