Innleder nytt ventilasjonssamarbeid

 
Innleder nytt ventilasjonssamarbeidBildet: Daglig leder Kent Østby i Kro Produksjon AS (t.v.) og Ingemar Carlsson, VD i ABC Ventilationsprodukter AB
Kro Produksjon AS har inngått i et samarbeide med svenske ABC Ventilationsprodukter AB, og blir eksklusiv forhandler for industri- og komfortventilasjon i Norge fra 1. januar 2018.

- Med denne avtalen kan Kro Produksjon AS tilby et bredt utvalg av takhatter, ytterveggrister, spjeld, brannspjeld, vav, kanaler, lydfeller, ventilasjonstårn og kjøkken hetter, sier daglig leder Kent Østby i Kro Produksjon AS i en pressemelding.

- Med ABC sine kvalitetsprodukter og kunnskap, blir vi en mer komplett leverandør. ABC kan levere så å si hele sortimentet i både rustfritt og syrefast materiale, legger han til.

- Vi har i lang tid hatt et samarbeid, og vi er veldig glade for at Kro Produksjon, med deres lange erfaring og kunnskap innen ventilasjon, vil selge og markedsføre ABC Ventilationsprodukter sitt sortiment på det norske markedet. Andre eksisterende kundeavtaler påvirkes ikke av denne avtalen, sier Ingemar Carlsson, VD i ABC Ventilationsprodukter AB.

Kro Produksjon AS ble etablert i 1984. Bedriften har 23 ansatte, en moderne maskinpark, og produsent av egenutviklet utstyr for ventilasjonsbransjen. Bedriftens lokaler ligger sentralt på Furuset i Oslo.  

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår