Innovative nyheter fra Vieser

 
Innovative nyheter fra Vieser
VVS-DAGENE 2022: Vieser presenterer på Lillestrøm det de mener er markedets laveste gulvsluk og gulvsluksmansjetter med sensorer.

Strukturen til Vieser One ekstra lav har en betydelig fordel ved både renovering og nybygg. Takket være den effektive flyten på 1,2 l/s er den ekstremt kompakte sluken egnet for både dusj og badekar.

- Vannlåsen i denne nyheten er basert på en innovativ membranteknologi. I stedet for å bygge nytt, velger de noen ganger å pusse opp for å spare miljøet. Det nye ekstra lave gulvsluket er ideelt for oppussing. Ved å kombinere Vieser ekstra lave sluk med Vieser Line skaper du også en linjeslukløsning med en høyde på kun 90 mm med risten. Dette gir større valgfrihet for kundene som nå kan gå for linjeavløp i stedet for standard, sier Per Arild Alfheim, salgssjef i Norge.

- Viesers gulvsluk er veldig driftssikre i hverdagen og nå kan du også sjekke det.
Vieser gulvsluksmansjetter er nemlig snart tilgengelige med NFC-sensorer (Near Field Communication. Nærfeltskommunikasjon) som gjør det mulig å enkelt måle fuktighet ved behov. Sensorene er produsert i Sverige av InviSense. Vi ser på det som et godt resultat at måling over tid også gir mulighet for delvis reparasjon i stedet for å gjøre om badene helt. Med disse sensorene er det mulig å måle fuktighet uten ødeleggende prøvetaking, sier Jens Persson salgssjef i Scandinavia.

Vieser legger til sensorer utviklet av Linköpings universitet og testet av RISE til gulvsluksmansjetter for Vieser One, Vieser Line, Vieser DOT og Square. Sensorene består av et fuktfølsomt materiale som absorberer vannmolekyler og kan deretter oppdages med en fuktskanner.

- Sensoren har ekstremt lang holdbarhet, og de er designet for å ha minst levetiden til et bad. Hvis sensoren er riktig installert og plassert i henhold til tegninger og installasjonsinstruksjoner, kan hvem som helst måle den etter å ha lest en kort instruksjon, sier Persson i en pressemelding.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår