INNVA utvider salgsteamet

 
INNVA utvider salgsteametBildet: - Jeg gleder meg til å komme ut til våre kunder å presentere INNVAs produktportefølje, sier Eivind Storheim.
INNVA AS har ansatt Eivind Storheim som distriktsansvarlig i Vestland fylke.

Storheim er et kjent ansikt i VA-bransjen og vil bidra med lang erfaring og kompetanse innen VA.

- Vi er veldig glade for at Eivind nå er en del av laget. Eivind har et høyt engasjement og gode verdier, i tillegg til et godt fotfeste i distriktet gjennom mange år i bransjen. Jeg ser veldig fram til å styrke vår tilstedeværelse på Vestlandet da våre kunder fortjener en kompetent, lokal representant for INNVA. At Eivind etter 12 gode år i Isoterm nå har takket ja til å bli en del av INNVA er vi stolte av, og ser allerede at han passer godt inn blant nye kollegaer, sier salgssjef i INNVA, Scott Reinhard, i en pressemelding.

Eivind Storheim (53) er bosatt i Bergen og er utdannet rørlegger. Han går til INNVA etter mange år som distriktsansvarlig i Isoterm, senere Pipelife. Storheim kjenner derfor VA-bransjen godt og vil bidra til å styrke INNVA-salgsteamet ytterligere med sin kompetanse.

- Jeg gleder meg til å komme ut til våre kunder og presentere INNVAs produktportefølje og håper å tilføre kundene ny kunnskap, smarte løsninger og ikke minst samarbeide om mange prosjekter i tiden fremover, sier Eivind Storheim
INNVA har i dag 16 ansatte hvor selgerne har egne distrikter rundt om i Norge. Storheim vil ha distriktet som han kjenner godt fra før, Vestland fylke. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår