- Inspirerende dager på Hurdalsjøen

 
- Inspirerende dager på HurdalsjøenBildet: VVPs styre og administrasjon fra høyre: Sigmund Aandstad, Ove Hjelleset, Anne Dahl Øiseth, Morten Øren, Geir Kåre Kroken og Bjarne Haugland (daglig leder).
VA og VVS produsentene, VVP avholdt nylig generalforsamling og medlemsmøte på Hurdalsjøen.

- Det ble to veldig inspirerende dager med fysisk generalforsamling og medlemsmøte på Hurdalsjøen. Daniel Skjevik-Aasberg og Olav Magnus Linge fra ZYNK presenterte foreløpige funn til VVP-analysen 2021, som kommer en gang ettersommeren. De fikk ytterligere verdifulle innspill i god dialog med forsamlingen. Stor takk også til Geir Kåre Kroken som ledet VVPs VA-forum frem til en konklusjon om å ta VA-TOUR videre til nye høyder, sier daglig leder i VVP, Bjarne Haugland.

- En spesiell takk må også gis til Thorn Fredrik Hemsen og Knut Jøssang, som generøst delte av sin verdifulle kunnskap og erfaringer om digitalisering, med fokus på blant annet PDT Norge, Standardiseringsutvalget (SU) til NOBB VA/VVS, produktegenskaper og varegruppestruktur, sier Haugland.

- Stor takk også til avtroppende styremedlemmer Hege Galteland, Intra og Dag E. S. Gramstad, Grundfos, for stor og viktig innsats til beste for VA- og VVS-bransjen og for VVP, sier Haugland avslutningsvis.

Her er sammensetningen av det nye VVP-styret: 

• Styreleder Adm. dir. Ove Hjelleset – IMI Hydronic (gjenvalgt for 2 år) 

• Adm. dir. Morten Øren – Roth Norge (gjenvalgt for 2 år)

• Salg og Markedssjef Geir Kåre Kroken – Furnes Jernstøperi (gjenvalgt for 2 år)

• Leader Norway, LIXIL EMENA Anne Dahl Øiseth – GROHE (nyvalgt for 1 år)

• Adm. dir. Sigmund Aandstad – Pipelife Norge (nyvalgt for 1 år)

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår