Instalco etablerer seg i nytt marked i Norge

 
Instalco etablerer seg i nytt marked i Norge
Instalco etablerer seg i nytt geografisk marked i Norge, og fortsetter å vokse gjennom oppkjøpet av VVS selskapet Moi Rør AS. Med dette oppkjøpet etablerer Instalco aktiviteter i Kristiansand og omegn.

Moi Rør ble grunnlagt i 1994 og har i dag ca 30 ansatte. Selskapet leverer VVS tjenester og utfører rørleggerarbeider på mange type prosjekter innen bygg og anlegg. For regnskapsåret 2018 ble omsetningen ca 75 millioner kroner.

- Med oppkjøpet av Moi rør går vi inn i et nytt geografisk markedet i Norge, der Instalco ikke har eksisterende virksomhet. Kristiansand og områdene rundt viser god vekst, og har derfor en strategisk beliggenhet for Instalco. Moi rør har en sterk lokal markedsposisjon og god lønnsomhet, og vi fortsetter nå vår ekspandering i Norge, sier Roger Aksnes, ansvarlig for forretningsområdet Norge i Instalco, i en pressemelding.

Moi er spesialisert på prosjekter, og har god kompetanse innen oppvarming, kjøling, sprinkler og sanitær. De gjør også serviceoppdrag og rammeavtaler for proffmarkedet.

Selskapet drives av eier og daglig leder Kåre Henning Åsly som fortsetter i sin rolle i selskapet.

- Siden midten av nittitallet har vi bygget opp og utviklet Moi rør, til hva det er idag, vi er nå klare for å ta neste steg innen Instalco gruppen. Vi ser frem til å utvikle oss videre og samarbeide med de øvrige Instalco selskapene for å styrke selskapet videre. Sier Kåre Henning Åsly, daglig leder i Moi Rør i meldingen.

Instalco kjøper 100 prosent av aksjene i Moi Rør AS, med virkning fra 10. april.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår