Instalco kjøper Manglerud Rørleggerbedrift

 
Instalco kjøper Manglerud RørleggerbedriftBildet: Manglerud Rørleggerbedrift samarbeider allerede med flere Instalco-selskaper og blant de største kundene finner man Veidekke, Skanska, NCC, Backe og AF Gruppen.
Instalco kjøper Manglerud Rørleggerbedrift AS i Oslo og utvider dermed sin VVS-virksomhet i Norge.

Manglerud Rørleggerbedrift er spesialisert på utendørs rørleggerarbeid til og fra eiendommer. Selskapet ble stiftet i 2006 og har 14 medarbeidere. Omsetningen i 2020 var 25 millioner NOK.

- Mangleruds nisje blir et utmerket komplement til våre øvrige VVS-selskaper i Instalco Norge. Manglerud kommer ofte tidlig inn i prosjektene og vi ser store muligheter for synergier i gruppen, sier Roger Aksnes, forretningsområdesjef for Instalco Norge.

Manglerud samarbeider allerede med flere Instalco-selskaper og blant de største kundene finner man Veidekke, Skanska, NCC, Backe og AF Gruppen.

- Vi ser det som en døråpner å bli en del av Instalco, både for vårt selskap og de andre selskapene i Instalco da vi kommer til å komplettere hverandre, sier Allan Nissen, daglig leder i Manglerud Rørleggerbedrift.

Instalco kjøper 100 prosent av aksjene i Manglerud Rørleggerbedrift med overtakelse i januar
2022

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår