Integrate Renewables AS ansetter ny daglig leder

 
Integrate Renewables AS ansetter ny daglig leder
Thomas Flinskau (39) overtar etter Wim Lekens (38) som daglig leder, og tiltrer i stillingen 21. november 2016.

Thomas Flinskau, som var initiativtaker og er en av gründerne i Integrate Renewables AS, som var daglig leder i oppstarts-årene, har nå kommet tilbake til selskapet etter 2 år i Hubro AS, der han var administrerende direktør. «Selv om jeg i en periode trakk meg ut fra den daglige driften, så har jeg vært godt involvert fra min rolle som styreleder i selskapet, og ser nå veldig frem til å komme tilbake i den daglige driften.» - sier Thomas.

Selskapet har gjennom det siste året fått skikkelig rotfeste i solenergibransjen og vi er nå den ledende aktøren i regionen vår. Nå kommer jeg tilbake for å ta selskapet over i neste fase i utviklingen, der vi nå skal bygge flere og større solcelleanlegg både på tak og integrert i fasadene (BIPV) på boliger og næringsbygg over hele landet. Selskapet har etablert gode leverandøravtaler, og har nå et godt team med bred erfaring med både prosjektering og montasje på alle typer tak, og er derfor klar til å gå ut over våre egne regionsgrenser og installere solcelleanlegg i hele Norge.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss selv og leverandørene våre i henhold til LEAN, både for å kutte egne kostnader og sikre kundene våre rett kvalitet til avtalt tid, samtidig som det gjør oss svært konkurransedyktige på pris.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår