Investerer 5 millioner euro i fargeteknologi

 
Investerer 5 millioner euro i fargeteknologiProduksjon i GROHE-fabrikken Lahr i Tyskland.
Grohe investerer i fargeteknologi for dusjhoder og dusjsystemer. Satsingen har så langt generert 27 nye arbeidsplasser ved Grohes anlegg i Lahr. I løpet av de siste tre årene har Grohe investert rundt € 15 millioner på ny teknologi og infrastruktur.

Målet med investeringene er å oppnå en CO2-nøytral produksjonsprosess fra 2020 på alle de fem fabrikkene til Grohe. Det skriver Grohe i en pressemelding.

Grohe annonserte nylig at de vil investere i deres fabrikk i Lahr. Det er fra denne fabrikken Grohes sanitetseksperter driver det globale kompetansesenteret for dusjhoder og dusjsystemer. Under et fabrikkbesøk avslørte Grohe -administrerende direktør Thomas Fuhr at de vil implementere PVD-teknologi innen utgangen av 2019. Teknologisatsingen, som utgjør cirka fem millioner euro, vil også skape nye arbeidsplasser.

- Takket være innføringen av PVD-teknologi vil produksjonen i Lahr være i tråd med de globale forbrukertrendene. Vi vil også kunne utvide sortimentet vårt, med dusjhoder og dusjsystemer i farger som lar kunder skreddersy deres eget baderomsdesign. Med denne investeringen øker vi også produksjonshastigheten, noe som skaper bedre forutsetninger for at vi får produkter med nye GROHE-farger raskere på markedet, sier Thomas Fuhr i meldingen fra selskapet.

Innovativ produksjon fra Tyskland
Fabrikken i Lahr leverer hele den globale produktporteføljen av dusjhoder og dusjsystemer med rundt 1.300 forskjellige produktvarianter. Som teknisk leder innen sanitærindustrien investerer GROHE kontinuerlig i utvidelsen av sine fem fabrikker over hele verden. I løpet av de siste tre årene er 15 millioner euro investert i Lahr-fabrikken. Fabrikken er utstyrt med avansert teknologi med mer enn 100 automatiserte prosesser og samarbeidsroboter.

- Fabrikken i Lahr er utstyrt med den nyeste teknologien i sanitærbransjen. Med PVD-teknologien vil produksjonsnivået til våre dusjhoder og dusjsystemer økes ytterligere. Lahr er ikke bare en fabrikk i våre øyne, det er en attraktiv arbeidsplass i regionen og med denne investeringen fortsetter vi å støtte innovasjonsarbeidet og gir mulighet for fabrikken til å vokse. I løpet av de siste fem årene har antall GROHE-ansatte i Lahr økt med 20 prosent, og vi er nå opp mot 750 personer, sier Hans-Martin Souchon, anleggssjef i Lahr i meldingen.

Invester mer i bærekraft - CO2-nøytralt produksjonsmål innen 2020
Som administrerende direktør i Grohe AG er Thomas Fuhr også ansvarlig for områdene teknologi og bærekraft.

- Teknologi og bærekraft er avhengige av hverandre. Når vi investerer i teknologi, er det viktig for oss å vite at denne investeringen også er et positivt bidrag til klimaregnskapet. I løpet av de siste fem årene er mer enn 60 tiltak for økt energieffektivitet iverksatt, oppsummerer Thomas Fuhr i meldingen fra selskapet.

Grohe, samt morselskapet LIXIL som er notert i den anerkjente Dow Jones Sustainability World Index, er sterkt engasjert i bærekraftige løsninger.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår