Inviterer til anbudskonkurranse ved UiA

 
Inviterer til anbudskonkurranse ved UiAIllustrasjon: Trollvegg Arkitektstudio AS
AKTUELLE PROSJEKTER: Statsbygg søker totalentreprenør til nybygg og rehabilitering av naturmuseum og botanisk hage ved Universitetet i Agder (UiA).

Av Bjørn Laberg

Oppdraget omhandler nytt overvintring-/veksthus med arbeidsrom (ca. BTA 350 kvm) som erstatter eksisterende veksthus, og utvidelse av eksisterende garasje (ca. BTA 152 kvm). I tillegg skal det opparbeides utomhusområde. Naturmuseum og botanisk hage, ligger i tilknytning til Gimle gård og UiA, campus Kristiansand.

Litt om de VVS-relaterte funksjonsbeskrivelsene:

• Varmeanlegget skal driftes av el-kjele og med lavtemperert tur/returtemperatur. Anlegget skal være mengderegulert. Blandeventiler/shuntgrupper/vvb/el-kjele og pumper for romoppvarming, samt nødvendig automatikk for regulering skal plasseres i teknisk rom.

• Det skal etableres el-kjele til drift av varmeanlegget, men varmeanlegget skal tilrette legges for fremtidig tilkopling for fjernvarme levert av Agder Energi Varme, eller for vann-vann varmepumpe

• Vannbårent varmeanlegg skal benyttes til gulvvarme, eurotempere, varmebatteri ventilasjon og forvarming av tappevann. Det skal leveres ett komplett vannbårent anlegg, beregnet for lavtemperert anlegg inkl. alle komponenter/utstyr.

• Rørentreprenør skal levere et komplett anlegg inkl. styring av varme i alle rom som skal ha vannbåren varme. Det skal installeres målere for avlesning av forbruk til alle hovedkurser i teknisk rom som skal kunne avleses på SD-anlegget og tilpasset Statsbygg sin krav.

• I entreprisen skal det inngå komplette luftbehandlingsanlegg for balansert mekanisk ventilering av de to byggene: «verksted/garasje» og veksthuset»

• Det skal medtas komplette anlegg med aggregat, detektorer, brannspjeld, isolasjon, automatikk etc. som ivaretar «steng inne» eller «trekk ut strategi», eller evt. en kombinasjon av de to. Som ivaretar brannstrategi. Ved benyttelse av «steng inne strategi» skal det være mulighet for å teste alle brannspjeld fra UIA sitt SD-anlegg.

Type sanitærutstyr:

• Porselen: Som type PP, Gustavsberg eller tilsvarende
• Rustfritt: Som type Intra eller tilsvarende
• Batterier: Som type FM Mattson eller tilsvarende
• Pumper: Som type Grundfoss eller tilsvarende
• Bereder: som type OSO vegghengt til verksted eller tilsvarende
• Bereder: som type OSO med spiral til forvarming av tappevann eller tilsvarende til veksthus

Tilbudsfrist: 30. juni

(Kilde: Byggfakta SMART / ByggeNorge / Statsbygg / Mercell)

FAKTA:
Kommune: Kristiansand
Tiltakshaver: Statsbygg
Arkitekt forprosjekt: Trollvegg Arkitektstudio AS
RI VVS: Løyning AS
RI Bygg-og anleggsteknikk: Dagfin Skaar AS
Byggestart: september 2020
Ferdig: mars 2021
Byggeperiode:  7 Måneder
Entrepriseform: Totalentreprise

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.


 

Last gjerne også ned våre rapporter. Rapportene er basert på data registrert i Byggfakta sin prosjektdatabase. Disse inneholder detaljert informasjon om pågående, planlagte og gjennomførte byggeprosjekter.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår