Inviterer til BIM-webinar

 
Inviterer til BIM-webinarBildet: Espen Aulie forteller om sine erfaringer med BIM.
Rørentreprenørene Norge og NTI inviterer til webinar om BIM.

- Det trenger ikke å være vanskelig å bruke dette verdifulle verktøyet, som også fungerer supert for mindre rørleggerbedrifter, skriver Rørentreprenørene Norge på sin hjemmeside.

I webinaret vil du blant annet møte Espen Aulie fra nimannsbedriften A-Aulie i Årnes. Han har, som leder av en relativt liten bedrift, vært tidlig ute med å ta i bruk BIM, og han benytter det i dag som verktøy både for å kalkulere, tegne, masseberegne og kvalitetssikre jobbene han gjør.

BIM? Hva er det? Det er et akronym for Bygnings Informasjons Modellering og er langt fra så komplisert, fjernt og uoppnåelig som det kan virke. Espen mener det er et fantastisk verktøy for å få en mer effektiv hverdag.

Les også: Rørlegger i skyen

Lærte BIM med enkle kurs
Espen behøvde ikke ett år på teknisk fagskole for å beherske verktøyet. I stedet tok han enkle kurs for å lære det han trenger.

– Jeg har ikke sett meg tilbake en eneste gang, sier Espen.

- Rørentreprenøene Norge er overbevist om at Espen er på rett vei med BIM som verktøy, og er svært glad for at han vil røpe noen av sine hemmeligheter. Webinaret vil vare i ca 1,5 time og det koster ingenting å delta, skriver rornorge.no 

Tidspunkt: 10. juni, kl. 11.30-13.00
Sted: På din pc

PÅMELDING

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår