Inviterer til inspirasjonsdag

 
Inviterer til inspirasjonsdagBåde HR-direktør Anne Sødem og adm. direktør Knut Gaaserud hos Gullpartner Caverion skal på inspirasjonsdagen til Ingeborg.
Da leder for Ingeborg-nettverket Eli Heyerdahl Eide ville bli rørlegger svarte rådgiveren at hun hadde alt for gode karakter. – Slike holdninger har vi enda. Nå må bransjen stå sammen, oppfordrer Eide.

Ingeborg-nettverket ble opprettet for å øke rekruttering av kvinner til rørfaget, men har knappe tre år senere utviklet seg til en bevegelse for likestilling i byggebransjen. Nå arrangerer de inspirasjonsdag i forbindelse med Bygg Reis Deg på Lillestrøm 17. oktober.

- Det er fortsatt mulig å melde seg på. Noen av foredragsholderne er Konsernsjef Espen Haaland, Sjefsøkonom i NHO Øystein Dørum, Kristine Hofer Næss fra ODA-nettverket og tidligere verdensmester Kari Schibevaag, sier Eide i en pressemelding.

Målet til Ingeborg-nettverket er å bedre rykte til bransjen, og gjøre rør til et foregangsfag for likestilling i bygg anlegg gjennom å synliggjøre rollemodeller og skape lokale møteplasser.

HR-direktør hos Caverion, Anne Sødem, en av nettverkets gullpartnere mener det er et problem at foreldre og rådgivere ikke kan nok om rør- og byggebransjen.

- Vi som er i bransjen må ta ansvar for å fremsnakke våre egne fag om vi skal ha fagarbeidere for fremtiden. Vi håper så mange som mulig tar turen til inspirasjonsdagen slik at de kan få høre gode historier de kan fortelle videre, forteller Sødem.

- I tillegg bør vi legge vekt på at rørbransjen, som resten av byggebransjen, er en bransje med gode arbeidsforhold, god lønn og har arbeidstider som gjør at både mamma og pappa kan hente i barnehagen. Det er rett og slett en familievennlig bransje, det er det kanskje ikke så mange som tenker på, legger Sødem til.

Eide ser frem til inspirasjonsdagen og håper antall påmeldte blir høyere enn tidligere år.

- Enten du er ansatt i et rørleggerfirma, hos en leverandør, rådgiver, i skoleverket, organisasjonslivet eller i andre bedrifter der rørfagkompetansen er grunnlaget så må du komme, avslutter Eide.

Det er gratis å delta på arrangementet, meld deg på.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår