Inviterer til "RoomVent 2024"

 
Inviterer til RoomVent 2024Bildet: Jaana Petherbielke, administrerende direktør i EMTF (Swedvac)
"Healthy Air Together". Det er temaet for verdens viktigste konferanse innen ventilasjon og inneklima. Den 23.-26. april neste år møtes forskere og næringsliv på Nordbygg-messen for Scanvacs "RoomVent 2024".

På RoomVent 2024 vil forskere og bedrifter få muligheten til å diskutere aktuelle forskningsartikler fra hele verden . Fem fokusområder står på agendaen for konferansen; inneklima, ventilasjon og energiytelse, design og måleytelse, igangkjøring og inspeksjon samt industriventilasjon.

Felles løsninger

– Den generelle debatten er preget av energieffektivitet i byggebransjen og dette gjenspeiles selvfølgelig i programmet vårt, forklarer Jaana Petherbielke, administrerende direktør i EMTF (Swedvac), som sammen med Svensk Ventilation og Stockholmsmässan Nordbygg er vertskap for RoomVent 2024.

– Det er viktig å møtes på tvers av landegrensene. Ikke minst har pandemien vist at løsninger for frisk luft og sunt inneklima er et forskningsfelt der vi virkelig kan dra nytte av felles løsninger og la oss inspirere av hverandre. Derav temaet for konferansen, Healthy Air Together, forklarer Jaana Petherbielke.

Viktig kunnskapsoverføring

I 1987 ble den første internasjonale forskningskonferansen RoomVent holdt i Stockholm, initiert av Scanvac, den skandinaviske foreningen for varme-, ventilasjons- og sanitetsingeniørforeninger i Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige. Gjennom årene har Scanvac-konferansen blitt arrangert i flere land. Nå 36 år senere er den tilbake i Sverige.

– Konferansen har alltid tiltrukket seg stor interesse i forsknings- og næringslivet. Fordi samtalene og kunnskapsoverføringen som foregår her påvirker utviklingen av inneklimaet over hele verden, bemerker Jaana Petherbielke.  

Møter flere bransjerepresentanter

Scanvacs RoomVent arrangeres 23. – 26. april 2024 med en gallamiddag som høydepunkt. Konferansen finner sted på Stockholmsmässan samtidig som Nordbygg arrangeres i hallene ved siden av.

– Siden Nordbygg er den største anleggsmessen i Norden, vil mange utstillere innen ventilasjon være på stedet. Det gir deltakerne ved RoomVent mulighet til å møte flere bransjerepresentanter enn andre steder hvor disse synergieffektene ikke kunne oppstå, sier Lina Hann, prosjektleder for Nordbygg.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår