ISO-sertifisert for Kvalitet og Ytre miljø

 
ISO-sertifisert for Kvalitet og Ytre miljøSalgssjef Høiax Morten Lerengen under årets ISH messe Frankfurt (Foto: Odd Borgestrand)
Høiax AS ble i april 2015 sertifisert for NS-EN ISO 9001: 2008 - Kvalitet og NS-EN ISO 14001:2004 – Ytre miljø.

 

Sertifiseringsprosessen ble ført av revisorer fra Nemko, som akkreditert organisasjon.
Høiax oppnådde begge sertifikatene uten avvik, hvilket er ytterst sjelden. Det er heller ikke veldig mange norske bedrifter som har begge disse sertifikatene sies det i en pressemelding til VVS aktuelt.

Hva betyr dette for Høiax’ kunder?
Kvalitetsstyringssystemet skal gjøre Høiax bedre rustet til å oppfylle kundens krav, og krav i lover og forskrifter. ISO-sertifikatene tildeles ikke bedrifter for evig og alltid; de må fornyes jevnlig ved resertifisering av akkreditert organisasjon. Dette sikrer at bedriften har kontinuerlig fokus på forbedringer, og måling av resultatkrav.

ISO 14001 for Ytre miljø
Alle typer organisasjoner er i økende grad interessert i å oppnå og bevise en sunn miljøprestasjon ved å styre hvordan aktiviteter, produkter og tjenester påvirker miljøet i samsvar med organisasjonens miljøpolitikk og sine miljømål. ISO 14001-standarden setter krav til et miljøstyringssystem. Dette skal gjøre en organisasjon i stand til å utvikle og iverksette strategi og mål som tar hensyn til lovbestemte krav og informasjon om vesentlige miljøaspekter.
Miljøstyringssystemet sørger for at Høiax har fokus på kontinuerlige forbedringer. Det gir bedriften verktøy for å måle hvilke aktiviteter som påvirker ytre miljø, og tydeliggjør dermed hvilket potensiale selskapet har for forbedringer. Resertifisering utføres av akkreditert organisasjon som jevnlig vil bedømme om bedriften har nådd sine mål.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår