ITB rådgiver for bygninger

 
ITB rådgiver for bygninger
Søknadsfrist: 16.10.2022
Sted: Trondheim/Levanger/Kristiansund - Buildings & Industry
Tittel: ITB rådgiver

Vil du jobbe med Norges mest komplekse prestisjeprosjekter? De neste årene jobber vi sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, entreprenører og rådgivere på store nasjonale prosjekter som nytt sykehus i Nordmøre og Romsdal, det nye Regjeringskvartalet og flere utbygginger av skoler og helsehus. For å realisere disse prosjektene trenger vi flere dyktige rådgivere med på laget.

BLI EN DEL AV ET LEDENDE FAGMILJØ MED ET TVERRFAGLIG GRENSESNITT
Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt. Hos oss får du bruke og utvikle din fagkompetanse med varierte oppdrag innen helsebygg, flyplasser, datasenter, undervisningsbygg, næringsbygg, industrianlegg og samferdsel.

Du vil ha tilhørighet i seksjon for elektroteknikk. Som en del av vårt team vil du få en betydningsfull rolle i arbeid med grensesnitt sammen med andre fagspesialister. Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold vil du hos oss finne gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

DU SPILLER EN NØKKELROLLE I PROSJEKTERINGSFASEN OG I DRIFTSETTINGSFASEN
Som ITB-rådgiver får du en svært viktig koordinerende rolle gjennom alle faser av byggeprosessen, gjennom prosjekteringsfase og installasjonsfase, til idriftsetting og testing, og videre i prøvedriftsperiode. 
 

Din kompetanse er spesielt avgjørende for systematisk ferdigstillelse i prosjekter, spesifikt i arbeidet med å kartlegge grensesnitt, planlegge sluttfasen av prosjekter, og utarbeide testplaner. Du vil være en faglig ressursstøtte til prosjektleder, og koordinerer ITB-arbeid mellom byggherre, rådgiver og entreprenør. Du blir også ansvarlig for at det i samarbeid i prosjekter utarbeides overordnede funksjonsbeskrivelser, prosedyrer og planer for testing, og sikre at de tekniske løsninger tilfredsstiller prosjektets krav til funksjonalitet.                                                                                                                                    

DU BEVARER OVERBLIKKET OG DELER KUNNSKAP 
Vi er på jakt etter deg som er opptatt av kvalitet i leveranser, jobber strukturert, har et tverrfaglig tankesett, kommuniserer godt, og er løsningsorientert. Du trives med ansvar, og er en pådriver for samarbeid, høy kvalitet, og faglig utvikling. Samtidig er du proaktiv ovenfor kunder, prosjektledelse og kollegaer. 

Vi ser etter deg med følgende kompetanse: 

 • Vi forutsetter at du har høyere teknisk utdannelse, med minimum en bachelorgrad og erfaring med arbeid i tverrfaglige prosjekter.
 • Faglig bakgrunn innen et eller flere av fagområdene automasjon, elektro, VVS, prosess- og styresystemer er en fordel.
 • Du har god prosessforståelse av styresystemer, automasjon, VVS og elektrotekniske løsninger.
 • Du har tverrfaglig kjennskap til tekniske installasjoner i bygninger, avhengigheter og typiske grensesnitt mellom dem
 • Du har god forståelse for byggeprosessen og de ulike aktørenes roller.
 • Du har erfaring med systematisk ferdigstillelse og bakover-planlegging. 
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk, gjerne også på engelsk.
 • Vi ser etter kandidater med lengre relevant erfaring (8 år og oppover), men vi ønsker også kandidater med færre års erfaring, da vi har mulighet for å tilpasse oppgaver og ansvar ift profil.   


COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen helsebygg, flyplasser og smarte og grønne bygg. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt en personlig oppfølgingsplan, årlige medarbeidersamtaler og muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss - vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et satsingsområde i COWI. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Vi har faglige nettverk, bedriftslag og et «Ung i COWI»-nettverk for de under 35 år
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.
 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for delvis hjemmekontor
 • Arbeidssted kan enten være Trondheim, Levanger eller Kristiansund.
   

INTERESSERT?

Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta gjerne kontakt med: Egil Reppe (Seksjonsleder Elektro, Trondheim) på tlf.: +47 950 86 573. Alle søknader behandles konfidensielt. Vi intervjuer kandidater fortløpende og ser frem til å motta din søknad så snart som mulig. 

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår