J. & K. Johnsen AS blir nytt medlem i VVS Norge

 
J. & K. Johnsen AS blir nytt medlem i VVS NorgeBildet: Stein Lie, daglig leder i J. & K. Johansen AS og Erlend Berg, daglig leder av profilhuset VVS Norge Prosjekt.
VVS Norge Prosjekt, som ble etablert fra årsskiftet, har allerede etter én måneds drift sikret seg en ny medlemsbedrift.

Rørleggerbedriften J. & K. Johnsen AS er i dag med i VVS Fagmann og har besluttet å gå inn i VVS Norge Prosjekt med overgang allerede 1. februar 2021. Bedriften, som har en historie som strekker seg tilbake til 1894, holder til i Follebu i Gausdal kommune og har i dag 26 ansatte.

Arbeidsfelt strekker seg i dag over store deler av Gudbrandsdalen og nedover Ringsaker. De jobber også på Østlandet med hus- og hyttebygging. Bedriften er godkjent for ansvarsrett og er godkjent våtromsbedrift, og har også egen blikkenslager og mureravdeling.

- Vi ser at VVS Norge Prosjekt har mye spennende å tilby oss som rørleggerbedrift, og ser frem til å bli en del av laget, sier Stein Lie, daglig leder i J. & K. Johansen AS, i en pressemelding.

VVS Norge Prosjekt har i dag 19 rørleggerbedrifter som hovedsakelig jobber mot prosjektmarkedet.
- Vi er utrolig glade for at vi har fått et nytt medlem i J. & K. Johnsen, som passer perfekt inn i vårt konsept, sier Erlend Berg, daglig leder av profilhuset VVS Norge Prosjekt.

Med det nye medlemmet vil VVS Norge Prosjekt ha 20 medlemsbedrifter per 1. februar. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår