Jadarhus satser smart med Futurehome og Get/Telia

 
Jadarhus satser smart med Futurehome og Get/TeliaIllustrasjonsbilde
Jadarhus Gruppen AS har inngått samarbeid med Get og Futurehome. I fremtiden vil alle de nye boligene til Jadarhus bli bygget med mulighet for smarthusløsninger

- Vi vet at boligene i framtiden blir annerledes enn i dag og våre boliger skal også være tilpasset de endringene som kommer. Økte strømpriser er noe som har fått mye oppmerksomhet i 2019, og våre boliger vil da være tilpasset som et konkret eksempel. For Jadarhuseiere betyr det lavere strømregning og en mer miljøvennlig og bærekraftig bolig i årene som kommer. sier Helene Olsen-Beck, salgs-og markedssjef i Jadarhus, i en pressemelding. 

- Det faktum at vi står foran store endringer på hvordan boligene våre brukes i framtiden er det ingen tvil om. Jadarhus ønsker å være i forkant av dette og har derfor inngått samarbeid med Get og Futurehome. Det er også ventet flere regulatoriske endringer som gjør at det er lurt å være føre var, sier Olsen-Beck.

- Smarthus kan være så mangt. Alt fra stemmestyring kjent fra Rema 1000 reklamen til enkel varmestyring av smarte termostater. I tillegg er miljøaspektet særdeles viktig, da energibehovet reduseres i boligen og en vil spare penger til oppvarming når de nye smarte strømmålerne gjør jobben sin. I samarbeidet fokuseres det på å gjøre det enkelt og forståelig der alle løsninger kan styres på vanlig måte, men med en smart twist om en ønsker å ha full kontroll fra smarttelefonen, sier Sigbjørn Groven, salgs og markedssjef i Futurehome

- Smarthus handler om økt trygghet, høyere komfort og energibesparelse. Det at Jadarhus tar et så klart standpunkt på dette krever vilje til endring og ikke minst mot, noe som i seg selv er imponerende, mener Groven.

Med på samarbeidet er også Get/Telia, som leverer infrastruktur på tv og bredbånd. Her vil Get levere den nye tv-boksen, Get BoX med blant annet stemmestyring som vil kunne kobles til det smarte hjemmet.
- Get er også blitt en del av Telia, som åpner for enda flere løsninger med smart digital infrastruktur framover, sier Groven.

- Det beste er at dette ikke blir fordyrende for boligkjøper. Smarthusløsningene er blitt langt rimeligere enn det var tidligere, slik at merverdien det gir overstiger investeringen når en bygger smart fra start. Våre boligkjøpere vil derfor ikke merke dette ved økte priser, men likevel en moderne og smart bolig fra Jadarhus, sier Helene Olsen-Beck avslutningsvis i pressemeldingen.

Om Jadarhus:
Jadarhus Gruppen AS er en av Rogalands største boligbyggere og består av selskapene Jadarhus AS og Jadarhus Bygg AS. Jadarhus AS utvikler og bygger alt fra større leilighetsprosjekt, til småhus og større boligfelt. Jadarhus Bygg AS driver med boligbygging og rehabilitering i privat- og proffmarkedet.

Om Futurehome:
Futurehome er en norsk teknologistartup stiftet i Stavanger i 2013. Siden den tid har bedriften vokst til over 32 ansatte med kontorer i Stavanger, Oslo, Bergen og Trondheim. Futurehome har bygget opp et banebrytende produkt, og leverer ett av de mest brukervennlige smarthusene på markedet. Futurehome eies 51 prosent av GET.

Om Get/Telia:
Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, og innehar merkevarene Telia, OneCall, MyCall, Phonero og Get. Get/Telia leverer innovative produkter og tjenester til hele landet, på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår