Jarle Amble blir produktsjef i LK Systems

 
Jarle Amble blir produktsjef i LK SystemsBildet: Jarle Amble, ny produktsjef i LK Systems AS
Som et ledd i vekststrategien til LK Systems i Norge, styrkes nå laget ytterligere. Fra og med den 3. januar blir Jarle Amble en del av teamet.

Jarle Amble har en lang fartstid i VVS-bransjen og kommer nå fra VVS Norge, der han de siste årene har vært Fagsjef.

- LK Systems er inne i en spennende periode hvor utvikling av eksisterende og nye produkter, ekspansjon av alle virksomheter i Norge og Sverige står sentralt. LK står for noe eget og genuint i vår bransje og har en hurtig voksende kundemasse i alle deler av rørleggerbransjen. En dedikert teknisk stab, kompetente selgere og et godt lager gir LK et solid fundament til å håndtere små og store prosjekter. Når spørsmålet fra LK kom, tok det ikke lang tid å forstå hvor spennende denne muligheten var, sier Jarle Amble.

Amble tror på at overgangen til LK Systems kommer til å gå fint, da selskapet har en svært god kultur internt, men han tror også at det selvsagt blir mye å sette seg inn i til å begynne med.

- Jeg håper at min bransjeerfaring kan komme godt med, i tillegg kommer jeg jo inn i et selskap med mange dyktige kollegaer, både i Norge og Sverige. Etter å ha jobbet tett med medlemmene i VVS Norge har jeg med meg nyttig informasjon om hvilke utfordringer små og store rørleggerselskaper møter daglig. Det er ikke det samme å være rørlegger i dag som for bare kort tid siden. Kravene blir skarpere, byggetiden blir kortere, de tekniske anleggene blir mer sofistikerte, digitalisering og dokumentasjon er svært viktig for å nevne noe, fortsetter han.

Flere nye produkter

LK har de senaste månedene lansert flere nye produkter på markedet, blant annet LK CubicMeter og LK CubicSecure som begge er to innovative produkter som møter markedets behov og etterspørsel.

- LK ønsker å utvikle seg sammen med installatører, brukere og eiere av bygg. Derfor er nærhet til markedet og tidlig involvering i prosjektutvikling viktig fremover. Jeg gleder meg veldig til å bli en del av LK, og ser frem til å bli kjent med nye og eksisterende kunder. Ikke minst gleder jeg meg til å bli en del av arbeidet med mange spennende produktlanseringer i tiden fremover, avslutter Amble.

- Jarle er en fantastisk person med mye kunnskap og han er et kjent navn i bransjen. Vi er glade for at Jarle vil være med på vår reise framover og jeg ønsker han varmt velkommen til oss, sier Lars Petter Olsen, daglig leder i LK Systems, Norge.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår