Jarle Amble ny salgssjef for Victaulic i Norden

 
Jarle Amble ny salgssjef for Victaulic i NordenBildet: Jarle Amble
Victaulic, verdensledende innenfor markedet for mekaniske systemer for rørsammenføyning, gjør rokkeringer i sin regionale ledelsesgruppe. Jarle Amble, som tidligere har innehatt rollen som salgsingeniør for varme og kjøl i Osloregionen, forfremmes til salgssjef med ansvar for selskapets nordiske marked. Han vil totalt ha fem personer som rapporterer til seg.

I tillegg til sin tidligere rolle hos Victaulic, tar Amble med seg omfattende erfaring inn i rollen som salgssjef. Amble tar tidligere innehatt rollen som en prosjektleder i rørleggersektoren og har også jobbet for en større pumpefabrikant. Amble har vært aktiv som salgssjef siden etter sommeren, men trådte formelt inn i rollen i oktober.

- Jeg setter stor pris på denne muligheten og er stolt over å få ta fatt på nye oppgaver i Victaulic-systemet. Jeg trives veldig godt med både nye oppgaver, kollegaer, kunder og samarbeidspartnere i Victaulic, og jeg gleder meg til å utvikle det nordiske markedet videre, sier Amble.
Victaulic har over lang tid markert seg i det norske og nordiske rørmarkedet med nye produkter og initiativer. Victaulic bistår ingeniører med mer effektive måter å designe rørsystemer på. Selskapet har nylig lansert StrengThinTM 100, en ny løsning for sammenføyning av rustfritt stålrør med tynn vegg. Denne løsningen gir installatører en måte de kan unngå utfordringene som kommer med å sveise rustfritt stål.

Victaulics evne til å utvikle innovative løsninger og være langt fremme i produktene selskapet tilbyr markedet er noe Amble vil fortsette å ha fokus på i sin nye stilling.
- Det er kundene vi er her for. Vi skal fortsette å være en ledende aktør, og da må vi sørge for å levere høykvalitetsløsninger som gjør at kundene våre i det nordiske markedet kan spare både tid og penger, avslutter Amble.

OM VICTAULIC:
Siden 1919 har Victaulic vært en pioner innen kablingssystemer, og har vært en verdensledende produsent av mekaniske kobling- og rørforbindelsessystemer. Victaulics innovative rørteknologi og tjenester blir brukt i de mest krevende markedene med det resultat at arbeiderne arbeider raskere og sikkerheten økes. Noe som gir bedre forutsigbarhet og maksimerer effektiviteten. Selskapet har 14 viktige produksjonsanlegg og 29 avdelinger verden over. Til sammen har selskapet 3600 ansatte som står for 43 språk. Med mer enn 1900 aktive patenter, brukes Victaulics løsninger i 140 land på tvers av mange mangfoldige bransjer som for eksempel: brannvern, kommersiell bygging, olje og gass, kjemi, gruvedrift, kraftgenerering, vann- og avfallsvannbehandling, samt i hæren og marinen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår