- Jeg har vært stolt av å kunne representere merkevaren Hansgrohe

 
- Jeg har vært stolt av å kunne representere merkevaren HansgroheBildet: Regionsansvarlig Knut Knutsen (til venstre) går av etter 12 år hos Hansgrohe. Bård Narve Svendsen (til høyre) tar over i region Sør-Øst fra 1. juni.
Etter 12 år i bedriften trer Knut Knutsen, regionsansvarlig i Hansgrohe, inn i pensjonistenes rekker.

Knut Knutsen har i 12 gode år kjørt rundt til Hansgrohes kunder og samarbeidspartnere i region Sør-Øst for å snakke om dusjer, armaturer, tilbehør og sluk. Nå er tiden inne for å si takk for seg, for Knut er klar for å gå av med pensjon på 70-årsdagen, 7. juli.

- De 12 årene som jeg har jobbet i Hansgrohe har vært mine beste år i arbeidslivet. Jeg har vært stolt av å kunne representere merkevaren Hansgrohe og ikke minst mine kollegaer. Jeg vil også takke alle mine gode kunder og forretningsforbindelser for det gode samarbeidet vi har hatt. Samtidig vil jeg ønske Hansgrohe med kollegaer lykke til videre i fremtiden, sier Knut Knutsen.

Enorm produktkunnskap

- Vi tar avskjed med en god og lojal medarbeider med en enorm produktkunnskap. Knut har vært svært viktig for vår suksess i hans region, med sin lange erfaring, sin store bekjentskapskrets og gode humør. Det er en sann hedersmann i bransjen som nå går av og jeg vil takke ham for hans lange, dedikerte og trofaste tjeneste for Hansgrohe. Både faglig og sosialt kommer vi til å savne Knut, og vi håper han vil nyte pensjonisttilværelsen til det fulle, sier salgssjef i Hansgrohe Norge, Henning Ruud

Nye krefter tar over i region Sør-Øst

Fra 1. juni 2023 vil Bård Narve Svendsen tiltre i stillingen som regionsansvarlig i Sør-Øst (Aust-Agder, BuVeTe, Vest-Oppland). Bård er bosatt i Skien og har lang og solid erfaring fra VVS-bransjen. Kundene i regionen vil derfor fortsatt være i gode, kompetente hender.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår