Jubileumskake, vannstoppere og gulvvarme

 
Jubileumskake, vannstoppere og gulvvarmeIllustrasjonsbilde. Foto: Roth Norge
VVS-DAGENE 2022: - Vi i Roth Norge kommer blant annet til å ha fokus på vår nye QuickStop vannstopper med rustfri kuleventil og motor under årets messe.

Av Bjørn Laberg

Det forteller Wenche Tømmerås, markedskoordinator i Roth Norge AS, til VVS aktuelt.

VVS-dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere.

Roth Norge er spesialister i gulvvarme- og tappevannsystemer og har et bredt og komplett produktsortiment. Roth Norge er en del av tyske Roth Industries GmbH. Roth sine produkter forhandles gjennom VVS-grossister, og er derfor lett tilgjengelige for rørleggeren. I 2022 feires et dobbelt jubileum. Roth North Europe har vært på markedet i 25 år, samtidig som det tyske moderselskap feirer sitt 75-års jubileum.

- Foruten å presentere QuickStop vannstopper, vil vi på vår stand også promotere prefabrikkerte løsninger. Roth har lang erfaring med å sette sammen prefabrikkerte skap, som vi produserer etter våre kunders behov. Rørleggeren trenger hjelp for å rekke å levere sine VVS-produkter. Det er ofte rett og slett ikke nok hender til å montere produktene ute på byggeplass, sier Tømmerås videre.

Ettersom fittings er ferdig montert, er det kun skap og rør som monteres til slutt. Det vil redusere den totale arbeidstiden. Prefabrikkerte skap fra Roth leveres merket og installasjonsklare, noe som forenkler arbeidet ute på byggeplass. 

- Andre fokusområder på messa vil være lavtbyggende og hurtigregulerende gulvvarmeløsninger for rehabilitering og nybygg, intelligent gulvvarmeregulering, men også enkle og rimelige rehabiliteringsløsninger for gulvvarme. I tillegg vil vi jo selvsagt markere vårt jubileum i år. Vi vil servere «bursdagskake» på stand torsdag og fredag fra klokka 14-15 begge dager, smiler hun.

- Vi gleder oss virkelig til VVS-dagene 2022. Nå er det altfor lenge siden sist! Dette er en sosial og viktig arena, hvor alle i bransjen møtes. Roth har en 90 m2 stor stand, så her treffer man hele salgsapparatet vårt, samt alle fra produkt- og markedssiden, sier Wenche Tømmerås avslutningsvis.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår