Jubler over storkontrakt

 
Jubler over storkontrakt(Foto: VB).
Med kontrakt på å levere alt av vann, varme og sprinkleranleg til 117 nye leiligheter i Trondheim, jubler VB-bedriften Kjells VVS fra Rindal. Det dreier seg om et stort boligprosjekt på Lade i Trondheim, og kontrakten er på 16-17 mill.kr.

VB-bedriften Kjells VVS fra Rindal har fått sitt hittil største oppdrag i dette prosjektet som samlet rommer 117 leiligheter.

Trondheims egen store sjøkrigshelt, Peter Wessel Tordenskiold, vil neppe bli glemt med det første når han nå gir navn til en splitter ny bydel på Lade, Tordenskiolds Hage. Dette gir positive ringvirkninger i vid omkrets, 300 år etter hans død. Blant dem som nyter godt av det, er VB-bedriften Kjells VVS med hovedkontor på Rindal, sør for Trondheim.

Jubelen sto nærmest i taket da den ni personers store rørleggerbedriften på vårparten i fjor fikk tilslaget på alt rørleggerarbeid på prosjektet. Hele 117 leiligheter er nå under oppføring, og i løpet sommeren 2020 skal det hele stå ferdig.

Største hittil

 - Ja, vi legger ikke skjul på at boligprosjektet Tordenskiolds Hage på Lade med 117 leiligheter er vårt største prosjekt hittil, sier prosjektleder Ola Bakk, i Kjells VVS på Rindal i en pressemelding.

 - I øyeblikket har vi 1-2 personer i deltid på prosjektet på Lade, men vi må nok inn med flere etter hvert som byggingen går framover, sier Bakk.

VB-bedriften fra Rindal skal levere alt av vann, varme og sprinkleranlegg til alle de 117 leilighetene. Til sammen skal det monteres rundt 150 bad, til en samlet pris på 16-17 millioner kroner.

God ordretilgang

I tillegg til prosjektet på Lade, opplever Kjells VVS en meget god ordretilgang som går langt inn i 2021. Siden 2017 har de daglig brukt kvalitetssikringssystemet VB Smart som hjelper dem å gjøre jobben riktig første gangen.

– Ja, vi skal slett ikke klage, sier Bakk med et smil.

– Senhøstes avsluttet vi et stort prosjekt på Sandmoen der det ble bygget ny verkstedhall for de nye Metrobussene, der vi leverte cirka10.000 meter med gulvarmerør og alt av sanitær og trykkluft. I øyeblikket er vi i sluttfasen med et stort prosjekt for Coop OBS Bygg, som bygger nytt stort varehus i Stjørdal. Vi skal også være med å bygge ny Coop Extra på Orkanger med leiligheter i andre og tredje etasje over butikken. Utenom det skal vi i gang med alt av sanitær, vann og varme til en ny Biltemabutikk på Oppdal, og en ny brannstasjon på Kyrksæterøra for nye Heim kommune. Så det ser meget bra ut fremover, sier Bakk.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår