Junior elektroingeniør for avdeling Bygninger i Drammen

 
Junior elektroingeniør for avdeling Bygninger i Drammen
Vil du jobbe med spennende prosjekter i en bedrift med et fremtidsrettet fokus? Kan du modellere elektrotekniske anlegg? Og er du lærevillig og interessert i BIM? Da kan dette være jobben for deg!

Søknadsfrist: 30/04/2020 - Norway - Sted: Drammen - Buildings

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER OSLO
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. I Avdeling Bygninger Oslo vil du bli en del av et team bestående av rundt 200 medarbeidere fordelt på 12 seksjoner lokalisert i Oslo, Drammen og Lillehammer. Vi har kompetanse i verdensklasse og samarbeider tett med øvrige fagmiljøer i COWI for å levere morgendagens løsninger på blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg.

Vår seksjon for Elektroteknikk i Drammen består i dag av 20 dyktige rådgivere som jobber for helhetlige, bærekraftige og fremtidsrettede løsninger for samfunnet og kunden. Vi har en uformell og omgjengelig tone, med gode muligheter for både sosiale og sportslige aktiviteter gjennom seksjonen, kontoret og bedriftslaget. Vi har et raust arbeidsmiljø med fokus på å dele kunnskap og å gjøre hverandre gode.

UTVIKLE DIN KOMPETANSE I ET DYKTIG FAGMILJØ
I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med kollegaene dine og seksjonsleder. Din hovedoppgave i teamet vårt vil være elektroteknisk prosjektering innen samferdsel, og etter hvert bygningsprosjekter.

Til daglig vil du utføre følgende arbeidsoppgaver:

 • Modellering og beskrivelse av elektrotekniske installasjoner
 • Bruk av data og tegneverktøy som NovaPoint, AutoCAD, BIM osv.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være en lærevillig, omgjengelig person som bidrar positivt til det gode arbeidsmiljøet vårt, samt ha interesse for – og forståelse av – elektroteknikk, digitalisering og IT verktøy.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter:

 • Du har en bachelorgrad innen elektro. Alternativt har du tatt yrkesutdanning som elektriker og bygget videre med en bachelor på universitet eller teknisk fagskole i for eksempel BIM/modellering.
 • Du er nyutdannet eller har opptil 2 års relevant erfaring
 • Praktisk bakgrunn innen elektro teller positivt
 • Du snakker og skriver flytende norsk
 • Du har gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode faglige utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, og fleksibel arbeidstid.

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Georg Waaden (Seksjonsleder Drammen) på telefon +47 930 87 421.

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.

Søk på stillingen her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår