Kai Johnsen skal lede VVS Eksperten

 
Kai Johnsen skal lede VVS EkspertenBildet: Kai Johnsen blir ny daglig leder i VVS Eksperten AS
Styret i VVS Eksperten AS har ansatt Kai Johnsen som ny daglig leder i rørleggerkjeden fra 1.4.2019.

- Etter en solid ansettelsesprosess hvor styret har vurdert en rekke sterke kandidater falt valget til slutt på Kai Johnsen, sier styreleder i VVS Eksperten AS, Helge Ranheim i en pressemelding.

- Kai er opptatt av å bygge gode team som fungerer og utfyller hverandre, og han er god til å skape relasjoner og bygge tillit mot interne og eksterne samarbeidspartnere. Vi mener at Kai har det som skal til for å ta over stafettpinnen etter Jan Vangs store innsats for kjeden gjennom mange år, avslutter Ranheim.

Kai Johnsen har en lang og variert erfaring fra VVS-bransjen, bl.a. som prosjektleder VVS hos Oras AS og salgsledelse hos Heidenreich og Villeroy & Boch. Han kommer fra stillingen som salgssjef VVS i Heidenreich.

– Jeg ser frem til denne oppgaven og er både ydmyk og takknemlig for å få muligheten til å lede og videreutvikle Norges største rørleggerkjede fremover i en meget spennende tid for bransjen, sier han.

Kai Johnsen vil erstatte Jan Vang som har vært kjedens leder siden 1999. Vang vil i en overgangsperiode arbeide som rådgiver for kjeden. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår