- Kan være lurt med vannfilter

 
- Kan være lurt med vannfilterFotograf: Per Fjordvang
Vannledninger som har stått med begrenset gjennomstrømning i løpet av vinteren, som på mange hytter, kan ha økt fare for uønskede partikler. Når gjennomstrømningen omsider øker, etter lite forbruk eller langvarig stenging, kan det ofte medføre uønskede partikler i drikkevannet.

- Fremmede partikler forekommer i alle typer vannforsyninger og det er derfor viktig å hindre dem i å trenge videre inn i rørsystemet, med tanke på både vannhygiene og teknisk drift, sier Tom Fjordvang, Account Manager for Resideo Norge i en melding fra selskapet.
- Ved å montere partikkelfilter beskyttes rør, ventiler, blandebatterier, husholdningsapparater og øvrige produkter mot skader, samtidig som vi slipper å drikke vann med uønsket innhold, hevder Fjordvang fra Residio.

Den største årsaken til partikler i drikkevannet er gammelt og dårlig ledningsnett, noe som er gjennomgående i hele landet.

- Selv om vannet er rent når det forlater vannverket vil det passere ventiler og rør av varierende kvalitet. Dette betyr at sand og rustpartikler kan følge med drikkevannet.

Resideo Norge opplever økt interesse hva angår sikring av drikkevann. Gjennom sine produkter innen filter og filterkombinasjoner, samt oppdatert og god kunnskap, deler Fjordvang og hans team gjerne sin kompetanse gjennom innholdsrike kurs.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår