Kari i Comfort-sonen

 
Kari i Comfort-sonenBildet: Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i Comfort-kjeden. Foto: Odd Borgestrand
Hun vil være framoverlent og elsker å prate. Hun er rett og slett "comfortabel" på badet, spesielt når hun får muligheten til å framsnakke egen kjede og en bransje hun alltid kommer tilbake til.

Av Odd Borgestrand

Etter sju år i Comfort-kjeden hoppet Kari Øgle Kjensberg i 2013 av og takket ja til oppgaven som produktsjef i Diplom-Is. Mett på iskrem hoppet hun over til jobben som magasindirektør hos Steen & Strøm, før hun igjen forsto at is var veldig godt. Dermed ble det to og et halvt år som markedssjef i Diplom-Is.
Til slutt fant hun «veien hjem» til Comforts kjedekontor på Lillestrøm i januar 2018, og gikk inn i stillingen som markeds- og kommunikasjonssjef. Ett år senere rykket hun opp til administrerende direktør og i den stillingen trives hun så godt at det neppe blir flere jobbskifter de nærmeste årene.

Sparringpartner

Hun innrømmer at det kunne vært vanskelig å gi slipp på markedsbiten, men nå har hun et flott team rundt seg og med Marit Brennsletten Jensen som ny markedssjef har hun klart å overlate styringen av markedsskuta til henne, selv om hun elsker å sparre med alle på kjedekontoret.
- Det er jo nettopp sparringen som er viktig for meg som leder av kontoret. Vi må bygge en positiv kultur. Hvis vi ikke lykkes her kan vi bare glemme den gode framdriften i hele kjeden. Vi må gå foran, og det skal vi jammen klare, sier energibunten Kari.

Og det er nettopp det vi ønsker med denne samtalen, - at Kari Øgle Kjensberg skal dele av sine erfaringer og sine visjoner i en bransje som har så mange konkurrenter. For Kari betyr en god kultur at det er lov å gjøre feil. 

- De som ikke gjør noen feil tar for få sjanser. Samtidig er det helt nødvendig at vi lærer av våre feil. Da er vi et godt stykke videre i å lykkes. Vi skal også rigge kjedekontoret for å gjøre våre medlemsbedrifter mer lønnsomme. Ved tett oppfølging håper vi å øke lønnsomheten gjennom god planlegging og gjennomføring. Det er en viktig jobb for oss på kjedekontoret, sier hun til VVS aktuelt.

En styrke for kjeden

Da Kari Øgle Kjensberg ble ny administrerende direktør i Comfort-Kjeden i januar 2019 sa styreleder Stig Fylling at «ansettelsen av Kari er et av de grepene vi nå gjør for å ruste oss for fremtiden og styrke vår konkurransekraft i både privat- og proffmarkedet. Hun er en meget sterk leder med lang og bred erfaring og hun er god på å bygge relasjoner og skape tillitt internt samt eksternt med samarbeidspartnere og kunder. Disse egenskapene er viktige for oss, og hun kommer til å styrke kjeden».

- Jeg blir litt stolt når jeg får en slik attest, og for å være helt ærlig mener jeg det han sier er ganske riktig, sier Kari og blir en smule brydd. 

Les hele dette profilintervjuet i årets første utgave av VVS aktuelt.

Ikke tilgang på VVS-bransjens største fagblad? Her kan du tegne ditt abonnement 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår