KE Fibertec satser på Norge

 
KE Fibertec satser på NorgeBildet: KE Fibertec er den største produsent av tekstilkanaler på verdensmarkedet
Med etableringen av KE Fibertec Norge AS, vil verdens største produsent av tekstilkanaler nå satse enda mer på å bli den ledende leverandør til norske ventilasjonsentreprenører.

Siden 1990 har L.S. Solland AS i Stavanger vært forhandler av KE Fibertecs produkter innenfor tekstilbaseret ventilation, og L.S. Solland AS var den første forhandler utenfor Danmark.

- Vi har vært meget tilfredse med L.S. Solland og vil gjerne si takk for et godt samarbeid, men nå er tiden inne til at vi etablerer oss her i Norge for at komme tettere på markedet, sier adm. direktør Carsten Jespersen i en pressemelding.

- Det er et stort potensiale i Norge, da tekstilbaseret ventilation ennå ikke er særlig utbredt. Kundene etterspørr effektive ventilasjonsprodukter, som kan sikre et godt inneklima og samtidig spare energi, så derfor har vi stor tro på det norske market, sier Jespersen.

Til å lede den norske avdeling har KE Fibertec valgt Jørn Eirik Gustavsen, som er eier av KE Fibertec Norge AS. Gustavsen har siden år 2000 arbeidet med prosjektering og salg av tekstilkanaler. Fra 2000 til 2012 hos L.S. Solland AS, og fra 2012 til nå hos Linotech AS, som han eier sammen med sin bror. Jørn Eirik Gustavsen er utdannet Sivilingeniør bygg fra NTH (NTNU).

- Jeg ønsker å utvide kunnskapen om tekstilbaseret ventilasjon i Norge og alle mulighetene  som produktene gir. KE Fibertec Norge skal være markedsleder, og det er min målsetning, at vi får samme markedsandel i Norge som KE Fibertec har i Danmark og Sverige, sier Gustavsen.


Fakta

• KE Fibertec er den største produsent av tekstilkanaler på verdensmarkedet

• Konsernet består av morselskapet i Vejen og åtte datterselskaper i Europa og USA

• Vi har ca 125 medarbeidere, herav ca. halvparten er i utlandet

• Eies av Jysk-Fynsk Kapital (70%) og KE Pulje 30% (eiet av adm. direktør Carsten Jespersen, produksjonsdirektør Johnny Kusk Møller og økonomisjef Svend Anker Fogh
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår