Kim Vegard Rekvik er ny Area Sales Manager i GROHE

 
Kim Vegard Rekvik er ny Area Sales Manager i GROHEKim Vegard Rekvik
Den 15. mars 2021 styrker GROHE sin tilstedeværelse i gamle Buskerud, Vestfold, Telemark, og Østfold med ansettelsen av en ny Area Sales Manager, Kim Vegard Rekvik. Han vil ha ansvaret for lokal oppfølging av grossister, rørleggere og entreprenører i sitt distrikt.

Kim Vegard er 38 år gammel og bor i Siljan med sin kone og to barn. Han er utdannet både som industri- og sanitærrørlegger og kommer fra stillingen som Salg, Service og Prosjektleder i Global Concept Mitco.

– Jeg er helt overbevist om at vi har funnet riktig person til rollen som vil forsterke vår posisjon i region gamle Buskerud, Vestfold, Telemark, og Østfold. Kim Vegard har akkurat den riktige kombinasjonen av salgserfaring og teknisk bakgrunn vi har lett etter hos vår nye Area Sales Manager, sier Anne Øiseth, leder for GROHE Norge.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår