Kjetil Grønbakken er ny markeds- og bærekraftsdirektør

 
Kjetil Grønbakken er ny markeds- og bærekraftsdirektørBildet: administrerende direktør Bjørn Moen (t.v.) og Kjetil Grønbakken, ny markeds- og bærekraftsdirektør
Kjetil Grønbakken, som har vært markeds- og kommunikasjonssjef i Heidenreich siden 2013 har nå fått ansvaret for å lede den viktige jobben med bærekraftsutviklingen i bedriften.

- Bærekraft diskuteres som aldri før, og for oss i Heidenreich er det viktig å ivareta vårt viktige samfunnsansvar. For virkelig å utgjøre en forskjell i tiden fremover, har vi derfor utnevnt Kjetil Grønbakken til ny markeds- og bærekraftsdirektør. Kjetil vil fortsatt ha det overordnede ansvaret for markedsføring og kommunikasjon, men har fra 1. mai i år totalansvaret for bærekraftsutviklingen i Heidenreich, sier administrerende direktør Bjørn Moen.

Moen mener Heidenreich allerede er langt fremme på miljøvern. 

- Vi har i mange år sett på hvordan vi kan spare strøm, bruke mindre papir, redusere utslipp, øke andelen av el- biler og resirkulere på en mer effektiv måte. Vi ønsker nå å tenke bærekraft på en nye måte, ved å endre tanke- og atferdsmønstre. Å bli ledende på bærekraft innebærer at vi forplikter oss til å heve miljøprestasjonen gjennom å gjennomføre tiltak for å skape en enda mer miljøvennlig drift og et enda bedre arbeidsmiljø for våre ansatte, sier Moen. 

- Helt tilbake til 2010 har vi vært Miljøfyrtårnsertifisert og denne sertifiseringen er en våre tydeligste dokumentasjoner for bærekraftinnsatsen i selskapet. Miljøfyrtårn-sertifisering er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp, og godkjent som miljødokumentasjon i anbudskonkurranser. I Heidenreich i dag oppfyller vi blant mange krav, kravene til HMS- opplæring, vi har bærekraftig styring av lageret, miljøpolicy, etiske krav, medlemskap i godkjente returselskaper, fortsetter han.

- Vi følger opp energiforbruket vårt hver måned, vi har sorteringsgrad på hele 88% på vårt sentrallager, kildesorteringssystem, policy for samfunnsansvar og egen miljørapport. Vi er stolt over at vi ligger langt fremme når det gjelder kriteriene for sertifiseringer og bærekraft allerede. Men vi hviler ikke på laurbærene, og forsterker nå kompetansen og fokuset innen bærekraft, sier Moen avslutningsvis.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår