Klart for Klimatilpasningsdagene

 
Klart for KlimatilpasningsdageneBildet: En rekke kompetente foredragsholdere fra inn- og utland setter søkelyset på tverrfaglighet og samspill på en rekke områder innen overvannshåndtering. Illustrasjonsbilde: Qmax Storm leder vekk overvann
Storm Aqua inviterer til Klimatilpasningsdagene den 21-22. september 2021.

Også i år er dette et hybrid arrangement med valgfri fysisk eller digital tilstedeværelse for deltakere og foredragsholdere. En rekke kompetente foredragsholdere fra inn- og utland setter søkelyset på tverrfaglighet og samspill på en rekke områder innen overvannshåndtering. 

Arrangementet er for alle som har noe å gjøre med overvannshåndtering. Det er en god anledning til å få et overblikk og en bredere forståelse samt å knytte nye kontakter. 

Klimatilpasningsdagene arrangeres også i år i samspill med forskningsprogrammet Klima 2050. I tillegg er forskningsprosjektet Enrich medarrangør av en av seksjonene. Skjæveland Gruppen er hovedsponsor.

Mer informasjon, program og mulighet for påmelding finnes her:

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår