Klart for storbylegevakt

 
Klart for storbylegevaktErik Rigstad (COWI), Johannes Eggen (NOA) og Per Morten Johansen (Omsorgsbygg) signerer kontraktene for Oslo storbylegevakt.
Et samarbeid mellom Nordic Office of Architecture og COWI sikret partene kontrakten for prosjekteringen av hovedstadens nye storbylegevakt. Omsorgsbygg og Oslo kommune er byggherre.

Kontrakten er den andre som er inngått for Oslo storbylegevakt, og gjelder både prosjektering og plankonsulent. Fra før er kontrakt for prosjektledelse og programmering på plass.

Det var fire tilbydere i konkurransen for prosjektering og plankonsulent.
- Storbylegevakten er det største enkeltprosjektet i Omsorgsbyggs historie. Det er også et komplisert bygg, og det er viktig å knytte til seg de beste rådgiverne og entreprenørene for å lykkes. Vårt fokus er å bygge et bygg som skal være godt å komme til. Samtidig skal det bidra til et godt arbeidsmiljø, ha et godt driftskonsept og være miljøvennlig, fastslår adm.dir. i Omsorgsbygg Oslo KF, Per Morten Johansen.

Robust og fleksibelt
- Nordic Office of Architecture ser på dette som en svært spennende og utfordrende oppgave. Den nye storbylegevakten representerer et unikt knutepunkt mellom Oslo kommune og Oslo Universitetssykehus og vi ser frem til å bidra til å utvikle et robust og fleksibelt bygg som sikrer byens befolkning et godt helsetilbud i fremtiden, sier Johannes Eggen, partner i Nordic Office of Architecture.

- Gjennom dette oppdraget befester Nordic Office of Architecture seg som den ledende aktøren innfor planlegging av helsebygg i Norge, sier Eggen.

Sømløs logistikk og bærekraftige løsninger
Kristi Engebretsen Larssen, leder for divisjon Bygninger i COWI, ser frem til å gå i gang med prosjekteringen av det hun beskriver som et spennende og komplekst prosjekt.

- Våre løsninger skal bidra til sømløs logistikk, til at den nyeste tilgjengelige teknologien blir tatt i bruk og til at løsningene som blir valgt er bærekraftige. Vi ser fram samarbeidet med Omsorgsbygg – en profesjonell organisasjon med tydelige ambisjoner, det liker vi, sier Engebretsen Larssen.

- COWI har hatt rollen som den ledende rådgiveren innen prosjektering av sykehus- og helsebygg i flere tiår, og jobber til enhver tid på de største norske prosjektene. Nå får vi bekreftet at vi fortsatt er den foretrukne rådgiveren innen helsebygg, sier Engebretsen Larssen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår