Klart for Vestlandets største proffmesse for VVS og VA bransjen

 
Klart for Vestlandets største proffmesse for VVS og VA bransjen
22 og 23 august lanseres VVS-Messen Vest 2019. Dette er Vestlandets største proffmesse for VVS og VA bransjen.

Arrangøren bak suksessen Vi Bygger Bergen har samlet de største grossistene i bransjen, samt Rørentreprenørene Norge-Vest og Anders O. Grevstad.

- Messen går av stabelen i Grieghallen i Bergen og vil bli bemannet med utstillere fra bransjens mest sentrale leverandører relatert til bransjen. De største VVS og VA grossistene i Bergen har samlet seg rundt varemerket VVS-Messen Vest 2019, og solide støttespillere som Ahlsell, Brødrene Dahl og Heidenreich er sikre på at dette vil bli en gjentakende messe som samler bransjen på Vestlandet annet hvert år, skriver arrangørene i en pressemelding.

Messens målgruppe er alle de som til daglig er rørleggere, ventilasjonsentreprenører, montører, konsulenter, prosjektledere, studenter, beskrivende arkitekter, byggherrer, tekniske konsulenter og alle andre som er aktive i faget.

Les mer om arrangementet på vvsogvamessen.no

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår