- Klokketro på sterke merkevarer

 
- Klokketro på sterke merkevarerBildet: Fra Wavins fabrikk på Løken i Aurskog-Høland. (Foto: Bjørn Laberg)
VVS aktuelt har spurt ulike aktører i VVS-bransjen om hvordan de har opplevd markedssituasjonen i 2015, og hvilke utfordringer de ser for seg i 2016. Markedssjef i Norsk Wavin AS, Niklas Åkesson, tror på fortsatt framgang for bedriftens kjerneprodukter.

Av Bjørn Laberg.

– Wavin VVS har i år prestert over markedsutviklingen i sammenliknbare segmenter. Dette til tross for nedgang i markedet spesielt på Sør/Vestlandet på grunn av oljekrisensier Åkesson.

– Er det noen spesielle utfordringer som har pekt seg ut i negativ eller positiv retning i løpet av året vi snart har lagt bak oss?

– Det mest positive har vært kraftig fremgang innen støysvak avløp. Wavin Asto har hatt en eventyrlig utvikling i år, og tatt markedsandeler fra både støpejern og ikke minst billige systemer som markedsfører seg som like gode på støydemping. Flere har skjønt og erfart at det er lurt å bruke topp kvalitet første gangen, når det gjelder støydempende avløp.

– Hvordan tror du 2016 vil se ut for dere?

– Vi ser ikke noen større utfordringer eller hemsko rent markedsmessig innen VVS, i året som kommer da vi har sterke merkevarer, som Wafix og Asto. Så lenge våre kunder verdsetter trygghet og kvalitet, i kombinasjon med gode priser og god oppfølging, så fortsetter vi å lykkes i markedet også i 2016. Fortsatt fremgang, spesielt på prosjektmarkedet med våre kjerneprodukter, samt enda større fremgang med nye produkter for rørleggere, som overvannsløsninger for privatboliger samt olje- og fettutskillere, tror jeg vi kommer til å se i 2016, sier Niklas Åkesson til VVS aktuelt.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår