Knallstart for VA Tour i Nord-Norge

 
Knallstart for VA Tour i Nord-NorgeBildet: Fra VA Tour`s arrangement i Tromsø onsdag. Arrangøren melder om stor pågang, og en travel dag for utstillere som blant annet Furnes i dette tilfellet.
- Status etter gårdagens arrangement i Tromsø er «stinn brakke» og mengder av positive tilbakemeldinger både om konseptet og innholdet.

Det sier Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS produsentene VVP, som er en av arrangørene av VA Tour Norge i en pressemelding.

- Hele 120 besøkende ble registrert inn. Noen hadde sågar ankommet dagen i forveien for å få med seg arrangementet og andre hadde kjørt i mange timer. Nå vil de ha oss flere steder i nord og blant annet Alta ble nevnt flere ganger, sier en fornøyd Haugland.

- Flere av de besøkende tilbrakte store deler av dagen på messen og fikk derved med seg flere matnyttige seminarene og de brukte god tid til å studere produktene og til dialog med utstillerne, sier han.

- To semitrailere ble deretter igjen pakket fulle, med det beste av det beste innen VA produkter og kursen ble satt mot Radisson Blu Hotel Bodø. Fredag morgen er alt igjen rigget og kan da både beskues og beføles av informasjonshungrige nordlendinger, sier Haugland avslutningsvis.

Les mer om VA Tour Norge her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår