Kokaas på Jørpeland slår seg sammen med Sandnes-bedrift

 
Kokaas på Jørpeland slår seg sammen med Sandnes-bedriftKokaas Rør AS på Jørpeland og Rørlegger Torgersen AS i Sandnes slår seg sammen. (Foto: Getty Images).
Rørleggerbedriftene Kokaas Rør AS på Jørpeland og Rørlegger Torgersen AS i Sandnes slår seg sammen med virkning fra nyttår.

Det skriver lokalavisen Strandbuen på Jørpeland i Rogaland.

– Det å være del av en større konstellasjon er bra. Nå vil vi få muligheten til å påta oss andre type oppdrag i tillegg til de vi har fra før. Bredden i kompetansen blir større, sier May Bente Kokaas, daglig leder i Kokaas Rør AS til Strandbuen. Hun understreker at kundene de har i dag ikke vil merke noen større endringer.

Kokaas Rør AS ble startet i 1986, har i dag åtte ansatte og holder til på Jørpeland. Rørlegger Torgersen AS ble startet i 1915, som den første rørleggeren i Sandnes, og har i dag 20 ansatte. Arne Torgersen er fjerde generasjon som driver Rørlegger Torgersen, og Kokaas Rør drives i dag av andre generasjon Kokaas.

Begge bedriftene skal fortsette som før i samme lokaler og med samme bemanning. De to bedriftene har også samarbeidet tidligere, skriver avisen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår