Kommunikasjonssjef

 
Kommunikasjonssjef
GK Norge søker kommunikasjonssjef. Vil du jobbe med kommunikasjon og bærekraft for Skandinavias ledende tekniske entreprenør?

Arbeidssted: GK Norge Ryen

GK ønsker å styrke og profesjonalisere sitt kommunikasjonsarbeid, og ser nå etter en engasjert og initiativrik medarbeider til en nyopprettet stilling som kommunikasjonssjef til GK Norge. Du er opptatt av smart kommunikasjon og har utpreget teft for historiefortelling. Med utgangspunkt i GKs verdier, visjon og merkevareplattform skal du styrke og videreutvikle vår merkevare gjennom integrert og helhetlig kommunikasjonsarbeid, både internt og eksternt. Les mer om GK Norge her.

Du skal drive kommunikasjonsfaglig rådgivning mot ledelsen, samt utvikle og gjennomføre effektive og virkningsfulle kommunikasjons- og markedstiltak som styrker GKs posisjon og omdømme, samt skaper motiverte og engasjerte medarbeidere. 

I denne rollen vil du jobbe med organisasjonen på flere nivåer og få samarbeide med kompetente og engasjerte kollegaer både i Norge og resten av Skandinavia. Din stilling vil være sentral for hvordan GK i tiden fremover skal jobbe operativt og strategisk med  verdiskapende og effektiv kommunikasjon.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

  • Lede kommunikasjons- og markedsarbeidet i GK Norge
  • Være en aktiv bidragsyter til videreutvikling og implementering av GK Gruppens kommunikasjonsstrategi
  • Utarbeide og gjennomføre målbare kommunikasjons- og markedsplaner
  • Være en god kommunikasjonsrådgiver for ledelsen 
  • Produsere og publisere engasjerende innhold av høy kvalitet basert på god målgruppeforståelse og innsikt
  • Bidra til selskapets tilstedeværelse og utvikling i digitale kanaler
  • Bidra strategisk og operativt med medieinnsalg og håndtering av henvendelser fra media
  • Ansvar for sosiale medier i GK Norge, i tett samarbeid med kommunikasjon på konsern
  • Utvikle interne kommunikasjonsplaner som synliggjør strategi, støtter endringsprosesser og bidrar til å skape engasjerte og motiverte medarbeidere
  • Bidra i selskapets employer branding-arbeid, sammen med HR-avdelingen

Kvalifikasjoner:

Vi ser etter en allsidig kommunikatør som også har forståelse og interesse for markedsføring. Du må være nysgjerrig og analytisk, ha god forretningsforståelse og evne å overføre GKs strategiske fokus til ditt arbeid med kommunikasjon. Det er en fordel om du også har erfaring med bruk av digitale kanaler for publisering, spredning og måling/analyse.

Du trives med et høyt tempo og  drives av å inkludere og engasjere dine omgivelser. Du er en utpreget lagspiller og du har gjerne erfaring med å lede og samhandle med tverrfaglige team og mange ulike interessenter. Du har relevant høyere utdanning og erfaring fra tilsvarende rolle, som kommunikasjonsrådgiver eller kommunikasjonssjef i lignende miljø/byrå. Du er interessert i trender og nye muligheter og inspireres av å kunne få benytte dette i ditt daglige arbeid. Og, du har særdeles god skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Stillingen rapporterer til ledelsen i GK Norge, og du vil inngå i et faglig nettverk på tvers av konsernet med kommunikasjonsfaglige ressurser både på konsernnivå og i Norge, Sverige og Danmark.

Spørsmål til stillingen? Ta kontakt med:
 

Katrine Toven
Rådgiver
Katrine@teft.no
+4790760718
Eivind Ruud Johnsen
Rådgiver/Partner
eivind@teft.no
+4792282349

Søk HER

 

 

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår