Kompakt og allsidig

 
Kompakt og allsidigGeberit AquaClean Tuma
Geberit AquaClean Tuma er en kompakt allrounder for ethvert hjem. AquaClean Tuma er nå også tilgjengelig i modellen Classic.

Takket være AquaClean Tumas elegante og svært kompakte design kan du øke komforten i små baderom, og raskt og enkelt gjøre dem om til oaser for velvære – en perfekt løsning for alle som vi nyte fordelene ved rengjøring med vann.

Det nye dusjtoalettet fra Geberit fås nå i de to modellene Classic og Comfort. AquaClean Tuma Classic har de grunnleggende funksjonene til et dusjtoalett, inkludert WhirlSpray dusjteknologi og Rimfree® toalettskål uten kant. Comfort-modellen er utstyrt med ekstrafunksjoner som er enkle å styre via en fjernkontroll, og som gjør rengjøring med vann til en unik opplevelse. En fjernkontroll-app er også tilgjengelig for begge modeller.

Dusjtoalettet Geberit AquaClean Tuma Classic er i salg fra april 2018. Geberit AquaClean Tuma Comfort er allerede tilgjengelig.

Fjernkontroll-appen
Med AquaClean-appen gir Geberit deg muligheten til å betjene Tuma Comfort dusjtoalett fra smarttelefonen, slik at du kan lagre og ta med deg de personlige innstillingene dine når du reiser. For å kunne tilby komfortfunksjonene for Classic er fjernkontroll-appen nå også tilgjengelig for denne modellen: dusjarmposisjon, dusjvanntrykk, dusjvanntemperatur og oscillerende dusj kan stilles inn via appen, slik at brukeren kan nyte denne utvidede komforten med Geberit AquaClean Tuma Classic.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår